STILLING LEDIG:

NHO søker kommunikasjons­direktør

Vi søker deg som har evnen til å kombinere ledelse av vår kommunikasjonsavdeling med strategisk kommunikasjonsarbeid, mediekontakt, håndtering av NHOs kommunikasjonsflater, og som kan lykkes med kommunikasjon mot et bredt og sammensatt publikum.

Denne artikkelen er over to år gammel.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 18. mars

Om arbeidsgiver

Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO) er Norges største fellesskap for bedrifter. Vi representerer et stort mangfold av jobbskapere fra hele landet. NHO har over 30 000 medlemsbedrifter. Ved politisk påvirkning, gjennomslag i forhandlinger og attraktive medlemstjenester skal NHO bidra til lønnsomhet i medlemsbedriftene.

Næringslivets Hovedorganisasjon søker kommunikasjonsdirektør da vår nåværende kollega skal over i ny stilling utenfor NHO.

NHOs kommunikasjonsavdeling er "hjertet" i NHOs eksterne og interne kommunikasjon, og sørger for at landets største arbeidsgiverorganisasjon og våre ansatte kommuniserer åpent og godt med omgivelsene. Som leder av vårt kommunikasjonsarbeid vil du ha en sentral rolle i saker av stor betydning for norsk næringsliv. Du vil jobbe tett på NHOs ledelse, våre fagfolk, våre kolleger i NHO-fellesskapet, mange av våre medlemmer og norsk og internasjonal presse. Gjennom jobben vil du være tett involvert i NHOs nærings- og arbeidslivspolitikk, lønnsoppgjøret, beredskapsarbeid, internkommunikasjon, omdømmeutvikling og arbeidet for å sikre at NHO lykkes med målet om flere og mer fornøyde medlemmer.

Du må ha ledererfaring, god kjennskap til og erfaring fra arbeid med media, og kan vise til solide resultater fra kommunikasjonsfaget. Den rette søkeren håndterer, sammen med avdelingen, den daglige mediekontakt mot et stort antall interessenter. Samtidig evner du å løfte blikket slik at NHO jobber langsiktig og planmessig til beste for våre medlemmer. Jobben vil bringe deg i tett kontakt med våre ti regioner, og du vil få god kjennskap til næringsliv og politikk i hele landet. I tillegg vil arbeid med media være en vesentlig del av din og avdelingens hverdag.

Aktuelle kandidater har evne til å bygge tillit og troverdighet både mot medlemsbedrifter, politiske myndigheter og internt i NHO-systemet. Gode evner til samarbeid og relasjonsbygging er sentralt. Den vi ser etter må inneha svært gode formidlings- og kommunikasjonsegenskaper både på norsk og engelsk.

Vi tilbyr en meget spennende jobb i en faglig meget kompetent kommunikasjonsavdeling som håndterer interne og eksterne kommunikasjonsflater, sosiale medier og film/video i tillegg til flere av NHOs mest sentrale møteplasser. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et arbeidsmiljø med rom for stor faglig og personlig vekst og utvikling.

Kontaktinformasjon

Ta gjerne konfidensiell og uforpliktende kontakt med våre rådgivere i BackerSkeie:

  • Ann-Kristin Nyrønning, rådgiver, tlf: 920 85 397
  • Jon Erling Tenvik, rådgiver, tlf. 971 35 750
  • Christian Chramer, direktør for kommunikasjon, samfunn og regioner i NHO, tlf: 928 82 360

Søknad med CV registreres via "Karriere" på www.backerskeie.no. Vi behandler søknader fortløpende.

SØK HER

Powered by Labrador CMS