Julie Easter Christiansen (27) forlater VG - blir produsent for kjendis-TV i Aller Media

FOLK

Julie Easter Christiansen (27) forlater VG - blir produsent for kjendis-TV i Aller Media

Skal lede Rød Løper-satsingen til Aller.

Julie Easter Christensen forlater dermed Akersgata og VG for å begynne i Aller Medias tv-satsing, hvor tidligere VGTV-profil Mads A. Andersen står i spissen.

I en kommentar sier Christiansen:

– Jeg startet mitt arbeidsliv som dørselger for Dagbladet på tidlig 2000-tallet, så sånn sett er jeg tilbake der alt startet. Jeg går inn som produsent i et program som på kort tid har knust alle måltall. Nå blir det min jobb å bidra til at Rød Løper får ut sitt potensiale. Reisen har jo så vidt begynt.

Hun har de to siste årene vært sosiale medier-produsent og frontsjef i VG. 27-åringen har også erfaring fra NRK Sport og blant annet vært Snapchat-koordinator for Høgskolen i Oslo.

– Julie har en sylskarp digital kompetanse og har de ambisjonene vi ønsker at Rød Løpers produsent skal ha. Hun er den rette til å lede denne satsingen videre mot nye høyder, sier Jonas Jørstad, digitalredaktør for seher.no og leder for kjendisdesken i Aller Media.

Easter Christiansen begynner i jobben i løpet av høsten.

– Det er selvsagt trist å reise fra VG, og jeg er veldig takknemlig for den tiden jeg har hatt hos dem. Men for meg var det umulig å takke nei til denne muligheten, sier hun.

TV-direktør i Aller Media, Mads A. Andersen er svært fornøyd med rekrutteringen.

– Moderne videoredigering og digital presentasjon er noe Julie kan til fingerspissene. Hun kommer til å styrke laget vårt, sier Andersen.

Til toppen