Kaia Storvik
Kaia Storvik

FOLK

Kaia Storvik er ny redaktør i Agenda Magasin

Tar over etter Stian Bromark.

Storvik kommer fra stillingen som nestleder i tankesmien Agenda, og blir nå redaktør i Agenda Magasin.

– Jeg kunne ikke tenke meg en bedre jobb, egentlig. Agenda Magasin har mulighet til å nå mange og spre kunnskap gjennom god og grundig journalistikk. Vi er allerede en arena for mange viktige stemmer, som skal bli enda flere. Nå har vi også større ressurser og kan satse mer på egne krefter, gjennom kommentarer og analyser.

Agenda Magasin er et nettmagasin for politisk debatt, bakgrunn og analyse.

– Vi har en tydelig verdiforankring, men jobber uavhengig og følger prinsippene i redaktørplakaten og Vær varsom-plakaten. Det er som et kinderegg – både noe som virkelig trengs, noe folk vil ha og dessuten veldig gøy! legger Storvik til.

Storvik var sjefredaktør i Dagsavisen fra 2010 til 2014, og har i tillegg jobbet i Vårt Land, Dagbladet og Dagens Næringsliv.

– Vi ser at de politiske avdelingene i norske medier blir mindre og mindre, og de som jobber der løper fortere og fortere. Fordi vi har en annen finansieringsmodell har vi et litt annet handlingsrom. Folk kan slippe slankeklubb og clickbating, når det de egentlig vil bruke tiden sin på er spennende analyser og god debatt, sier Storvik.

Til toppen