Kaja Snare
Kaja Snare (Foto: NENT)

FOLK

Kaja Snare forlater NRK og går til sporten i NENT: - Jeg gleder meg stort

NENT er fornøyd med å få Snare med på laget.

Kaja Snare har bred erfaring som sportsjournalist og er nå ansatt i sporten i NENT (Nordic entertainment group) og Viasat, skriver de i en pressemelding.

Hun har tidligere jobbet i blant annet TV 2-sporten, Nettavisen og NRK Sporten. I tillegg har hun vært TV 2s sjakk-reporter og ledet kanalens sjakk-sendinger. 

- Jeg gleder meg stort til å jobbe med Norges råeste rettighetspakke innen sport. Champions League i fotball var grunnen til at jeg ble sportsinteressert. Håndball, ishockey, golf, og mer fotball, er grunnen til at sport har blitt min lidenskap. Alt dette, og mer, får jeg jobbe med i Viasat! Jeg ser frem til å dekke alt fra små til enorme, norske og internasjonale idrettsøyeblikk, og vil etter beste evne formidle lidenskapen hjem til norske sofakroker, sier Kaja Snare i meldingen.

Det siste halvannet året har hun jobbet med store idrettsarrangementer i NRK, og har være programleder i både NRK Sportsnyhetene og sportsnyhetene i Dagsrevyen, ifølge meldingen. 

Anne Tufte, Sportssjef i NENT Group Norge er fornøyd med sin nyansettelse:

- Med flere nye sportsrettigheter er det viktig å ha dyktige medarbeidere og det er derfor svært gledelig å få Kaja med på laget. Kaja sitter på mye kunnskap om våre rettigheter og blir et godt tilskudd til vår sportsredaksjon, sier han i meldingen.  

Til toppen