Kampanje ansetter Ragnhild Aarø Njie og Jacob Andersen

Kampanje ansetter Ragnhild Aarø Njie og Jacob Andersen

– Aarø Njie og Andersen er to unge og sultne journalister som vi forventer oss veldig mye fra fremover, sier redaktør Knut Kristian Hauger.

Kampanje bytter navn fra Kampanje Forlag AS til Kampanje Media AS.

Ragnhild Aarø Njie, journalist i Kampanje.
Ragnhild Aarø Njie, journalist i Kampanje. Foto: Dag Robert Jerijervi / Kampanje

Samtidig er Ragnhild Aarø Njie og Jacob Andersen ansatt som faste journalister etter en svært grundig ansettelsesprosess, opplyser Kampanje i en melding tirsdag.

– Aarø Njie og Andersen er to unge og sultne journalister som vi forventer oss veldig mye fra fremover og som skal styrke oss både på medie- og på markedsføringsfeltet. De to er allerede godt i gang og vi er i dag godt rustet til å forsvare vår nummer én-posisjon, sier Knut Kristian Hauger, ansvarlig redaktør i Kampanje.

I fjor solgte Erlend Fossbakken og Hilde Nyman seg ut av Kampanje. Siden den gang har selskapet byttet navn fra Kampanje Forlag til Kampanje Media.

Jacob Andersen, journalist i Kampanje.
Jacob Andersen, journalist i Kampanje. Foto: Eivor Eriksen / Kampanje

Mediehuset opplyser å ha startet året med flere nye rekorder, både når det gjelder trafikk, abonnementssalg og eventsatsingen. I januar 2020 kunne Kampanje slå i bordet med det høyeste trafikktallet noensinne i løpet av sine 20 år på nett, skriver de.

Aarø Njie har til tross for sin unge alder rukket å være innom flere av de store avisredaksjonene som Dagbladet, Aftenposten, NRK Nyheter og Dagens Næringsliv.

– Etter å ha jobbet i mange av de store norske mediehusene, vil det bli spennende å kunne bruke kompetansen jeg har med meg til å lage utfordrende og kritisk journalistikk om mediebransjen, sier Ragnhild Aarø Njie i meldinga.

Andersen er nylig utdannet medieviter etter studier på Universitetet i Oslo og University of California, Berkeley.

– Å få bli en del av bransjens viktigste arena for nyheter og journalistikk er utrolig spennende og jeg gleder meg til å fortsette arbeidet med redaksjonen og resten av den dyktige gjengen i Kampanje Media, sier Jacob Andersen i meldinga.

Til toppen