Karin Greve-Isdahl (37) blir kommunikasjonsdirektør i Storebrand. Hun får ansvaret for et nytt konsernområde og inngår i selskapets toppledelse.
Karin Greve-Isdahl (37) blir kommunikasjonsdirektør i Storebrand. Hun får ansvaret for et nytt konsernområde og inngår i selskapets toppledelse. (Bilde: Storebrand)

FOLK

Karin Greve-Isdahl (37) til Storebrand. Blir ny konserndirektør for kommunikasjon

Tidligere journalist og kommunikasjonsdirektør i Opera til ny lederjobb hos forsikringsgiganten.

Karin Greve-Isdahl er ansatt som konserndirektør med ansvar for kommunikasjon i Storebrand

- For å styrke og sikre helhetlig kommunikasjon med Storebrands viktigste interessenter, samles ansvaret for kommunikasjon i et nytt område i konsernledelsen, heter det i en pressemelding onsdag. 

- Karin er en svært dyktig kommunikator med nasjonal og internasjonal erfaring innenfor journalistikk, informasjonsteknologi og bærekraft. Hun vil spille en sentral rolle i å sikre en god og tett dialog med alle våre interessenter, sier konsernsjef Odd Arild Grefstad.

Greve-Isdahl har en master i sammenliknende politikk og journalistikk fra Bond University i Australia og kommer fra stillingen som kommunikasjonsdirektør i Opera Software ASA.

Hun har før dette jobbet som kommunikasjonssjef i SN Power og nyhetsreporter for tv-kanalen CNBC.

- Storebrand har 1,9 millioner privatkunder i Norge og Sverige og ble nylig kåret til et av verdens mest bærekraftige selskap. Jeg gleder meg til å gjøre Storebrand enda mer synlig og jobbe strategisk med kommunikasjon både mot kunder, aksjonærer og ansatte, sier Karin Greve-Isdahl.

Hun tiltrer stillingen 18. april 2017.

 
Til toppen