Tor Arne Fanghol og Amanda Schei.
Tor Arne Fanghol og Amanda Schei. (Foto: Privat)

FOLK

Khrono ansetter Tor Arne Fanghol – Amanda Schei får fast jobb

Skal jobbe i nettavisens Bergen-redaksjon.

Onsdag ettermiddag skriver kunnskapsavisen Khrono at de ansetter Tor Arne Fanghol og Amanda Schei. Sistnevnte har vært vikar i vel et år.

Fanghol har lang tid erfaring fra Bergens Tidende, men har de siste tre årene jobbet med innovasjon i Vestlandets innovasjonsselskap (VIS).

– Khrono er en spennende nyhetssatsing som allerede har fått godt fotfeste innen utdannings- og forskningssektoren. Det er flinke folk med høye ambisjoner. Jeg gleder meg til å starte, og ser fram til å bidra her, sier Tor Arne Fanghol til Khrono.

Schei har en master i filosofi og bakgrunn fra Dagbladet. Til egen avis sier hun:

– For meg som er et skrivende menneske, tidligere ungdoms- og studentpolitiker, og har bakgrunn fra statsvitenskap og filosofi er Khrono et perfekt sted å jobbe som journalist! Her kan jeg bruke erfaring og innsikter i akademia til å belyse temaer og saker som har stor offentlig interesse, men som lett kunne blitt liggende i skyggen uten en avis som Khrono. Jeg gleder meg til å jobbe videre i en veldig trivelig redaksjon, nå med fast sete i Bergen.

De to skal jobbe fra Khronos kontor i Bergen.

Redaktør Tove Lie er fornøyd med ansettelsene.

– Jeg er veldig glad for at Tor Arne Fanghol ønsker seg tilbake til journalistikken. Han har tung og solid redaksjonell kompetanse på viktige stoffområder der Khrono også skal bli bedre. Fanghol vil bidra til at vi får en solid styrking av den nasjonale nyhetsdekningen vår fra Bergen, sier Lie.

– Jeg er veldig glad for at Amanda Schei nå er en fast inne i denne folden. Hun har en solid kompetanse og et bredt kontaktnett på områder som er viktige for Khrono.

Til toppen