Fredrik Tandberg og Kim Gulbrandsen begynner med kommunikasjon i Tolletaten.
Fredrik Tandberg og Kim Gulbrandsen begynner med kommunikasjon i Tolletaten. ( Foto: Tolletaten )

FOLK

Kim Gulbrandsen blir ny kommunikasjons­direktør i Tolletaten

Kommer fra jobben som kommunikasjonssjef i Etterretningstjenesten.

Kim Gulbrandsen er ansatt som ny kommunikasjonsdirektør i Tolletaten og ble formelt ansatt i mars etter å ha hatt stillingen midlertidig siden oktober i fjor.

Han kommer fra jobben som kommunikasjonssjef i Etteretningstjenesten. Tidligere har han jobbet med kommunikasjon i Forsvaret og vært kommunikasjonssjef i SOS-barnebyer.

– Da denne muligheten dukket opp var jeg ikke i tvil om at dette var noe jeg hadde lyst til å gjøre. Det er en utrolig spennende etat med et veldig viktig oppdrag og et stort potensial, sier Gulbrandsen i en melding til Medier24 og fortsetter: 

– Fremover har jeg en ambisjon om å vise hvem vi er, hva vi gjør og hvorfor Norge
trenger en moderne og velfungerende tolletat.

Tolletaten har i tillegg hentet Fredrik Tandberg fra Forsvaret. Tandberg skal primært jobbe med mediekontakt. Han har tidligere jobbet med kommunikasjon i Hæren og ved Forsvarets mediesenter. Han kom nå fra en stilling i Heimevernet.

– Dette er vel et klassisk eksempel på en mulighet man ikke kan takke nei til. Jeg går fra en veldig spennende jobb i Forsvaret til en enda mer spennende jobb i en etat med et minst like viktig oppdrag og mange spennende temaer å kommunisere rundt, sier Tandberg. 

Til toppen