Kine Nossen, her fra da hun ble ansatt i Corporate Communications.

Kine Nossen (29) forlater Corporate Communications - har fått ny jobb på Stortinget

– Jeg har lyst til å skape en forskjell og bidra til noe som er større enn meg selv, sier hun til Medier24.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Kine Nossen (29) er ansatt som ny kommunikasjonsrådgiver for energi- og miljøfraksjonen i Høyres stortingsgruppe. 

Hun forlater dermed jobben som konsulent i Corporate Communications (CC), hvor hun har jobbet siden 2018

– Jeg er ganske ideologisk drevet i det meste jeg gjør. Jeg har lyst til å skape en forskjell og bidra til noe som er større enn meg selv. Dette får jeg gjort på Stortinget og i Høyre. Høyre har den klimapolitikken Norge trenger fremover. Vi må kutte utslippene, men vi må også skape vekst og jobb som sikrer at vi har noe å leve av fremover, skriver Nossen i melding til Medier24.

Hun understreker likevel at det er vemodig å forlate CC. 

– Jeg har lært utrolig mye og er stolt av å ha fått være en del av CC-teamet. Det blir trist å forlate dem. CC er et byrå fylt av bra folk og sterk kompetanse og de vil fortsette å gjøre det stort fremover. Det er jeg helt sikker på, melder hun.

– Nå gleder jeg meg til muligheten for å jobbe enda tettere på politikken og kjempe for Høyres saker i Stortinget, som jeg har et sterkt engasjement for, skriver Nossen.

Nossen har tidligere vært fag- og forskningspolitisk ansvarlig i Norsk studentorganisasjon og har også hatt en rekke verv innen studentpolitikk.

Hun har en master i entreprenørskap og innovasjon fra Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, og er i tillegg utdannet førskolelærer.

Powered by Labrador CMS