Kine Falch (27) og Jonas Scheie Hammer (25) skal lede nysatsingen «Rød løper».

Blir radarpar på kjendis-TV:

Kine og Jonas skal ta opp kampen med Harm, Hegseth og Skappel: Slik blir Allers kjendis-TV

Fra nyttår går Aller Medias Dagbladet og Se og Hør i strupen på konkurrentene med en splitter ny kjendissatsing. Slik blir den.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

I september ble det klart at kjendisdesken til Dagbladet og Se og Hør går i strupen på blant annet VGTV og Dorthe Skappels «God kveld Norge».

Satsingen på video er for alvor igang i konsernet - og nå er det klart hvem som skal fronte kjendissatsingen, for det blir Kine Falch (27) og Jonas Scheie Hammer (25).

Og navnet? «Rød løper».

Digitalredaktør Jonas Jørstad i Seoghør.no og i Dagbladet Kjendis - og videodirektør Mads A. Andersen i Aller Media.

Kjendisredaktør Jonas Jørstad i Aller Media sier at de har leita etter kandidater med høy energi og en tydelig og troverdig glød for stoffområdet. 

- Vi vurderte flere sterke alternativer underveis, og landet på to veldig spennende profiler. De er rappkjefta, morsomme og krangler friskt med hverandre. Vi har testet de to på målgruppen, og mye tyder på at vi har truffet blink, uttrykker Jørstad overfor Medier24.

Falch har jobbet som journalist og programleder i Seoghør.no de siste tre årene. Sist vinter ledet hun videosatsingen «Pærra Preik» knyttet opp mot realitysuksessen Paradise Hotel.

Scheie Hammer er hentet fra nyhetsdesken til VGTV, og har bred erfaring med innholdsproduksjon til TV, nett og sosiale medier. Han har også fortid fra NRK Sporten.

⁃ Jeg gleder meg stort til å vise frem hva vi har jobbet med den siste tiden. Det blir et hardcore kjendisprogram der vi skal snakke om og vise det folk er opptatt av. Vi har mye spennende å vise som jeg er sikker på at vil falle i smak over hele landet. Jonas og jeg fant tonen fra dag én, og vi fullfører allerede hverandres setninger, sier Falch.

Kine Falch (27) og Jonas Scheie Hammer (25) skal lede nysatsingen «Rød løper».

Scheie Hammer skyter inn:

- Når vi forteller om programmet, er jo det første folk spør om om vi er de nye Harm og Hegseth. Noe som for så vidt er forståelig, vi skal jo svømme rundt i den samme dammen. Og vi kommer til å by på oss selv. Men jeg tror nok at seerne fort vil oppleve at Kine og jeg er litt andre typer, sier Scheie Hammer og ler.

- Vi har i hvert fall ambisiøse planer om å lage noe helt eget, sier han. 

De to programlederne er imidlertid ikke alene om ansvaret for Aller Medias kjendiskamp mot konkurrentene. Med seg på laget har de videojournalist Thea Jøndahl Hope (27) og produsent Sondre Rahm (28).

Kine Falch (27) og Jonas Scheie Hammer (25) skal lede nysatsingen «Rød løper».

Hope har de siste fem årene vært ansatt i Radio Norge som medprogramleder og produksjonsmedarbeider for «Morgenklubben».

Sondre Rahm ble i oktober kuppet til Aller Media fra hovedkonkurrenten VGTV. Han startet karrieren i Akersgata som videojournalist i 2014, og har de siste to årene jobbet i kommersiell avdeling med flere prisbelønte prosjekter.

«Rød løper» er ventet å starte på Dagbladets og Se og Hørs digitale flater i februar.

Powered by Labrador CMS