Kjersti Oppen.
Kjersti Oppen. (Foto: CF Wesenberg)

FOLK

Kjersti Oppen blir ny kommunikasjonsdirektør i Schibsted. Er i første omgang innleid for et halvt år

Kjersti Oppen kommer fra stillingen som administrerende direktør for kommunikasjonsbyrået MSLGROUP i Norge og starter umiddelbart i den nye stillingen

Det opplyser Schibsted om i en pressemelding tirsdag.

– Jeg er veldig glad for å ha fått inn Kjersti på laget. Hun har lang erfaring på kommunikasjonsfeltet. Schibsted har solid tradisjon for å rekruttere dyktige mennesker, og jeg gleder meg til å jobbe tett sammen med Kjersti, sier Lena K Samuelsson, konserndirektør for kommunikasjons og samfunnsansvar i Schibsted i meldinga.

Kjersti Oppen kommer fra stillingen som administrerende direktør for kommunikasjonsbyrået MSLGROUP i Norge, der hun sluttet i april.

Oppen har tidligere blant annet hatt lederroller innenfor kommunikasjon og myndighetskontakt i Mondelez International i Norge, Norden og Europa. Hun har i tillegg bakgrunn som politisk rådgiver fra Stortinget og byrådet i Oslo.

– Jeg gleder meg stort til å starte i en av Norges mest spennende kommunikasjonsjobber. Å få jobbe med kommunikasjon, strategi og merkevare for et av Europas mest innovative og teknologidrevne medieselskap, er en drøm som går i oppfyllelse. Schibsted har fantastiske merkevarer som brukes av mange millioner mennesker hver dag. Jeg gleder meg til å bidra til selskapets offensive vinnerkultur, sier Oppen i meldinga.

 

Leies inn i halvt år

Oppen leies i første omgang inn i et seks måneders engasjement i stillingen via rekrutterings – og bemanningsbyrået Hammer&Hanborg.

– Schibsted har fått inn mange gode søknader på den utlyste stillingen som Kommunikasjonsdirektør, men det passet både for selskapet og Kjersti Oppen med en engasjementsstilling nå. Så vil tiden vise hvordan vi løser dette på lengre sikt, sier EVP Lena K. Samuelsson, konserndirektør for Kommunikasjon og CSR i Schibsted.

Til toppen