Kjetil Furuly, påtroppende IT- og utviklingssjef.
Kjetil Furuly, påtroppende IT- og utviklingssjef. (Foto: Thomas Brun / NTB scanpix)

FOLK

Kjetil Furuly fra RiksTV til Universum for å bli IT- og utviklingssjef

Kommer fra stilling som produktsjef hos TV-distributøren.

Kjetil Furuly er ansatt som IT- og utviklingssjef i Universum AS, det NTB-eide selskapet som blant annet leverer TV-sider, informasjon og metadata for programoversikter. 

Furuly vil få det overordnede ansvaret for Universums tekniske utviklingsplaner og vil være en sentral person i den videre utviklingen av selskapet, både digitalt og kommersielt, heter det i en melding fra selskapet. 

– Jeg er meget fornøyd med at vi nå får styrket laget gjennom ansettelsen av Kjetil Furuly som ny IT- og utviklingssjef. Kjetil kommer til å bli en sentral bidragsyter i arbeidet med å utforme og levere innovative tjenester for våre kunder, og ikke minst sikre de beste brukeropplevelsene for våre kunders kunder, sier daglig leder i Universum, Rune Skogeng. 

Furuly har lang fartstid i den norske TV-bransjen. Han har de siste ti årene jobbet i RiksTV, blant annet med utvikling av smartbokser og som utvikler av hardware og software. Han har også erfaring fra Canal Digital og Zonavi. 

– Å få jobbe i Universum er en sjanse jeg ikke kunne la passere. Jeg gleder meg til å bidra i utviklingen av Universum i et spennende og høyaktuelt marked, sier han.   

Den nye IT-sjefen begynner i Universum 1. februar neste år.

 

Til toppen