KK Spis lanseres i mai.
KK Spis lanseres i mai.

KK spiser seg enda mer inn på markedet og lanserer flere nye blad

Nytt matblad fra Kvinner&Klær.

Det er ikke lenge siden Aller meldte om lanseringen av et nytt blad i KK-universet, KK Sporty.

Og i en verden der også ukeblad og magasiner har kuttet ned på både utgivelser og frekvens, går KK fortsatt i motsatt i retning:

I mai lanseres det nye bladet KK Spis, melder Aller.

- Mat og kunnskap om mat er en voksende trend. Og våre lesere er veldig opptatt av mat, enten det er oppskrifter eller er presentasjon av kvalitetsvarer. Våre lesere vil gjerne bli inspirert til å prøve nye matretter. Gjennom KK Spis skal vi nettopp gi leserne det de vil ha, sier Gjyri Helén Werp, ansvarlig redaktør for KK-universet.

Ifølge meldingen fra Aller, viser en undersøkelse gjort av TNS Gallup at KK-leseren gjerne betaler ekstra for mat og at hun ønsker sunn, rask og miljøvennlig hverdagsmat sammen med festmat og helgekos. KK leseren er ofte opinionsleder innenfor mat og drikke, mener Aller.

 - Med KK Spis går vi ordentlig i dybden på mat. Leserne får nyttige tips til enkel, variert og sunn hverdagsmat. Her vil tips til helgekos, når nytelsen skal være størst, bli servert sammen med de aller beste oppskriftene til festmaten.  Magasinet vil også ha fokus på kosthold generelt og skal gi kunnskap som kan komme til nytte og glede, fortsetter Gjyri Helén Werp i meldingen.

- Vi har knyttet til oss kjente matprofiler både nasjonalt og internasjonalt med blant annet Trines matblogg og Sweet Paul. Deres og andres matstoff vil komme godt til rette i bladet med flotte bilder som skal friste leserne til å kaste seg over de lekreste små og store oppskriftene, sier redaktøren.

Til toppen