MARIA DYRHOL SANDVIK til Klassekampen.
MARIA DYRHOL SANDVIK til Klassekampen. (Foto: Studvest)

Klassekampen trapper opp satsingen på «live» debatter og arrangementer

Ansetter Maria Dyrhol Sandvik som arrangementsansvarlig på fulltid.

Klassekampens ansetter nå tidligere Bergens Tidende-journalist Maria Dyrhol Sandvik som arrangementsansvarlig på fulltid.

Klassekampen har arrangert eksterne debatter siden 2003, og trapper nå opp satsingen - i konkurranse med mange andre.

Redaktør Bjørgulv Braanen er likevel ikke redd for å drukne i konglomeratet av frokostmøter, foredrag og debatter som preger litteraturhus, biblioteker og utesteder i hovedstaden.

- De debattene vi allerede lager er som oftest godt besøkt. Likevel klarer vi ikke å lage alle de gode møtene vi potensielt kunne. Med Maria på laget håper vi dessuten å arrangere debatter også i andre byer, der tilbudet ikke så massivt som i Oslo, sier Braanen i en pressemelding.

BJØRGULV BRAANEN, ansvarlig redaktør i Klassekampen.
BJØRGULV BRAANEN, ansvarlig redaktør i Klassekampen.

Maria Dyrhol Sandvik har selv store forventninger til jobben:

– Jeg gleder meg å jobbe sammen med flinke folk i landets beste avis. Klassekampens grunnsyn gir et godt utgangspunkt for å skape spennende og utfordrende debatter, foredrag og diskusjoner.

- Dessuten er avisa flinke til å sette dagsorden. Ved å satse mer på eksterne arrangementer kan man ta diskusjonene videre, inkludere publikum mer og skape større forståelse for Klassekampens prosjekt, sier Sandvik.

– Vi vet at de beste debattene bringer noe ekstra til både avisa og leserne og med et talent som Sandvik ved roret gleder jeg meg til resultatet, sier Braanen.

Til toppen