TRONDHEIM, 17. MARS.  – Det er de livet er kjipest for. Alle barna som må være inne. Det er helt unaturlig, og jeg synes kjempesynd på de. Alle under 20 har det verst nå. De tenker jeg veldig mye på, sier Poppe.  Unger holdes hjemme når skoler og barnehager holder stengt over hele landet på grunn av koronaviruset. På bildet er Eivind (5) som kjeder seg og ser ut av vinduet.
TRONDHEIM, 17. MARS. – Det er de livet er kjipest for. Alle barna som må være inne. Det er helt unaturlig, og jeg synes kjempesynd på de. Alle under 20 har det verst nå. De tenker jeg veldig mye på, sier Poppe. Unger holdes hjemme når skoler og barnehager holder stengt over hele landet på grunn av koronaviruset. På bildet er Eivind (5) som kjeder seg og ser ut av vinduet. (Gorm Kallestad / NTB scanpix)

Korona­krisen gjennom kamera­linsen til NTB: Se stort bildegalleri

– Det er vanskelig å jobbe når det som vanligvis skjer i gatene ikke er der lenger, sier fotosjef Cornelius Poppe i NTB til Medier24.

Det har gått en knapp måned siden Norge innførte de strengeste beredskapstiltakene i fredstid som følge av koronakrisen.

Bli medlem og få tilgang til mer eksklusivt innhold!

Allerede registrert?
Logg inn her

månedlig

Kr 189
Bestill innen 1. januar og få 1 måned til 1 kroner 1,-
Kjøp
Bestill nå og få første måned til 1,-
 

Betal med kort - Visa, Mastercard eller via Paypal. For bedriftsavtale eller faktura, ta kontakt med abo@medier24.no.

Abonnementet autofornyes og kan sies opp når som helst.

Vilkår og bruksbetingelser

Spørsmål vedrørende abonnement? Kontakt oss på abo@medier24.no
Til toppen