DNs Kristian Skard blir ny PR-rådgiver i TRY-byrå

FOLK

DNs Kristian Skard blir ny PR-rådgiver i TRY-byrå

- Jeg håper jeg sitter på kunnskap og kompetanse som jeg får stor nytte av i et rådgivningsselskap, sier Skard.

TRY Råd ansetter Kristian Skard som rådgiver. Det opplyser selskapet i en pressemelding.

Skard er den tredje nye seniorrådgiveren som i løpet av kort tid begynner i rådgivningsselskapet som fyller sin del av TRY-huset. Med Skard på laget nærmer selskapet seg ti ansatte.

- Jeg har jobbet som politisk reporter siden stortingsvalget i 1993. Gjennom 25 år har jeg fulgt norsk topp-politikk tett og skjæringspunktet politikk/næringsliv gjennom  i Dagsavisen, Dagbladet og de siste 12 årene i Dagens Næringsliv.

-Det har vært spennende og jeg har vært privilegert som fikk muligheten til å jobbe med de store sakene og dramaene i politikken de siste 25 årene. Nettopp derfor var det vanskelig å si opp, men tanken om å gjøre noe annet har modnet mer og mer de siste årene. Jeg håper jeg sitter på kunnskap og kompetanse som jeg får stor nytte av i et rådgivningsselskap, sier Skard i meldinga.

Daglig leder og partner Sindre Beyer skriver i pressemeldingen at han er glad for at Kristian Skard valgte TRY Råd.

- Å få en av Norges mest erfarne journalister på laget vårt er virkelig en fjær i hatten for et relativt nystartet rådgivningsselskap. Stammen i TRY Råd har vært en enhet i TRY Reklamebyrå i flere år. Nå utvikler vi dette og bygger et nytt og spennende miljø med folk som har erfaring fra topposisjoner i politikk, næringsliv og journalistikk.

Til toppen