Kristine Bjerke og Sindre Beyer.
Kristine Bjerke og Sindre Beyer. (Foto: Try Råd)

FOLK

Kristine Bjerke blir ny rådgiver i Try Råd

Hun forlater konsulentselskapet Capra Consulting. – Jeg ser frem til å jobbe i et av landets mest kreative hus, sier hun i en pressemelding.

Try Råd ansetter Kristine Bjerke som ny rådgiver, skriver selskapet i en pressemelding.

-Jeg ser frem til å jobbe i et av landets mest kreative hus og ta med min erfaring og bakgrunn fra andre bransjer inn i dette miljøet. Jeg synes det er spennende hvordan de klarer å kombinerer spesialistkompetanse med å tenke bredt på kommunikasjon og merkevarebygging. Det er denne typen arbeidsmåte kundene vil ha for å løse komplekse oppgaver for fremtiden, sier Bjerke i meldingen.

Hun er utdannet siviløkonom, og har ifølge meldingen bakgrunn fra blant annet Gjensidige, reMarkable og sist konsulentselskapet Capra Consulting.

- Vi jobber mye med endringer som følge av digitalisering, Bjerke sin bakgrunn fra slike prosesser blir svært viktig for våre kunder og oss, sier daglig leder Sindre Beyer i meldingen og legger til: 

- Vi lett lenge etter en person som har jobbet med kommunikasjon og endring i teknologibransjen. Kristine sin bakgrunn passer perfekt for oss og våre prosjekter, så denne ansettelsen er vi veldig fornøyde med.

Til toppen