BLIR STADIG FLERE: Gründer, redaktør og daglig leder Chul Christian Aamodt (f.v.) i enerWE AS, byråleder Kristine Kotte-Eriksen - og fungerende deskleder for enerWE.no, Andrea Bærland.
BLIR STADIG FLERE: Gründer, redaktør og daglig leder Chul Christian Aamodt (f.v.) i enerWE AS, byråleder Kristine Kotte-Eriksen - og fungerende deskleder for enerWE.no, Andrea Bærland. (Foto: enerWE)

Kristine Kotte-Eriksen blir byråleder i enerWE. Nettavisa har gått fra én til to til tre

Gründeravis har tredoblet omsetningen og vokser videre. Andrea Bærland går inn som deskleder. 

«Oljemyggen» enerWE.no er omtalt en håndfull ganger tidligere på Medier24, som et friskt pust utenfra i den norske mediebransjen. 

Nettavisen har ingen tradisjonelle annonser, men en løsning der kundene selv kan publisere innholdsmarkedsføring

LES MER om enerWE:

 
 

Men etter hvert stadig flere av kundene har søkt bistand for å produsere innholdet også, ser enerWE behovet for å formalisere «byrådelen» av mediehuset: 

Derfor går nå deskleder Kristine Kotte-Eriksen over i ny rolle som byråleder, under ett år etter at hun begynte i mediehuset. Det melder enerWE.no.

I løpet av det siste året er Kotte-Eriksen blitt medeier og partner i selskapet, og går nå over i en ren kommersiell rolle. 

Inntil nå har Kotte-Eriksen jobbet med både redaksjonelt innhold og marked, i gründerbedriften som i fjor gikk fra ett til to årsverk. 

- Å dele denne rollen i to er et viktig steg i riktig retning som nettavis, sier Chul Christian Aamodt, ansvarlig redaktør, gründer og majoritetseier av nettavisen. 

Skal bli tre og så fire

Nettavisen forteller om en tredoblet omsetning fra 2014 til 2015. Med en emisjon på tre millioner kroner i ryggen i fjor, satser enerWE sterkt videre. 

For å styrke det redaksjonelle innholdet på nettavisen, er nå Andrea Bærland på plass som fungerende deskleder i en periode fram mot sommeren. Hun har mastergrad i journalistikk fra City University i London. 

Dermed har enerWE på et år gått fra én til tre. Målet er å bli fire fulltidsstillinger, i tillegg til frilansere. 

- Desklederstillingen skal bli til en redaktørstilling, og så skal vi få på plass en salgsdirektør, sier Chul Christian Aamodt til Medier24. 

Til toppen