FOLK

Kristine Tennebø Lloyd fra Capgemini Consulting til Dentsu Aegis Network Norge

Kristine Tennebø Lloyd blir ny HR-manager i byråkonsernet.

Tennebø Lloyd har lang erfaring fra HR-ledelse i komplekse konsern og gleder seg til å ta fatt på hverdagen som HR Manager, skriver byråkonsernet i en pressemelding.

Kristine Tennebø Lloyd er ansatt som ny HR Manager i Dentsu Aegis Network Norge.
Kristine Tennebø Lloyd er ansatt som ny HR Manager i Dentsu Aegis Network Norge.

– Som ansvarlig for HR er det inspirerende og gøy å jobbe i en global kompetansebedrift, med flinke, kreative og motiverte mennesker, skriver Tennebø Lloyd og fortsetter:

– I denne rollen kan jeg være med på å skape verdi i et selskap hvor innovasjon og utvikling står sentralt, i en tid hvor digital transformasjon fundamentalt endrer hvordan forbrukere og bedrifter kommuniserer.

Administrerende direktør Paal Fure i Dentsu Aegis Network opplyser i pressemeldingen at Dentsu Aegis Network opererer i 145 land, og i Norge teller nettverket over 200 mennesker og rollen som HR Manager er derfor avgjørende for konsernets konkurransekraft og posisjon i markedet.

Med ansettelsen av Tennebø Lloyd styrker konsernet seg for fremtiden, skriver han.

– I dette arbeidet er vår HR Manager helt sentral. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle våre ansatte og ledere, gjennom blant annet et omfattende Learning and Development-program, attraktive talentprogram og systematisk arbeid med medarbeiderutvikling. Tennebø Lloyd vil spille en svært viktig og sentral rolle i dette arbeidet, og vi er utrolig glade for å få en så kompetent og erfaren HR Manager med på laget, skriver Fure i pressemeldingen.

Til toppen