Anne Therese Gullberg
Anne Therese Gullberg ((c)Espen Solli)

FOLK

Kruse Larsen ansetter Anne Therese Gullberg som bærekraftekspert

– Gleder meg til å jobbe enda mer med klima, energi og bærekraft sammen med dyktige folk, sier hun i en pressemelding.

Kruse Larsen ansetter Anne Therese Gullberg, for å styrke seg på områdene bærekraft, energi og klima, skriver de i en pressemelding.

Hun er tidligere klimaforsker i CICERO og har bred erfaring med strategi, medier og politikk. Daglig leder i Kruse Larsen, Jan-Erik Larsen, er glad for å få Gullberg med på laget. 

– Vi gleder oss veldig til å få Anne Therese på laget. Hun har jobbet som forsker, politisk rådgiver og strategisk rådgiver, og tar med seg tung fagkompetanse på bærekraft, energi, industri og finans. Det er en kombinasjon som passer helt perfekt hos oss, sier daglig leder i Kruse Larsen, Jan-Erik Larsen i en pressemelding.

Det siste året har hun jobbet i Gambit, men hun har bakgrunn fra 13 år som klimaforsker ved Cicero og som rådgiver i Arbeiderpartiet og AUF. 

Selv gleder hun seg til å begynne i ny jobb i Kruse Larsen. 

– Jeg har hatt et morsomt og lærerikt år sammen med gode kolleger i Gambit. Nå gleder jeg meg til å jobbe enda mer med klima, energi og bærekraft sammen med dyktige folk i Kruse Larsen, sier Gullberg i meldingen.

Jan-Erik Larsen håper hun kan bidra til å løfte selskapet enda mer på klimakommunikasjon, som han i meldingen omtaler som «et krevende felt». 

–  Klima er vår tids store utfordring. Både klimaendringer og klimapolitikk vil i de neste årene føre til store endringer innenfor energi, industri, transport og landbruk. Vi hører stikkordet bærekraft hver eneste dag. Alle våre kunder har et stort engasjement på disse områdene. Men det er et krevende felt å kommunisere godt om, og det er enda mer krevende å finne riktig bærekraftstrategi, med reelle, gode tiltak og effektiv gjennomføring. Der tilfører Anne Therese helt unik kompetanse og tanker som imponerer meg, sier Larsen i meldingen. 

Til toppen