Lage Bøhren blir finansjournalist i E24

FOLK

Lage Bøhren blir finansjournalist i E24

- Jeg gleder meg til å jakte nyheter med dyktige kolleger.

Etter fire og et halvt år som analytiker og konsulent vender 36-åringen tilbake til pressen, og blir finansjournalist i  E24. 

Bøhren har lang erfaring fra finanspressen, og startet karrieren i Dagens Næringsliv i 2005. Fem år senere gikk han til Finansavisen, og markerte seg på flere felt. I 2016 ble han sjømatanalytiker i Carnegie, før han noen år senere gikk til First House. 

Men savnet etter journalistikken ble for stort - nå vender Bøhren tilbake.

- Jeg gleder meg til å jakte nyheter med dyktige kolleger, og være med på å sette dagsorden. Og så er det veldig spennende å bli en del av det ambisiøse prosjektet E24 og Schibsted har for næringslivsjournalistikk de neste årene, sier Bøhren i en melding.  

Den rutinerte finansmannen er tydelig på at han nå går tilbake til yrket han brenner mest for.

- De siste fem årene utenfor en avisredaksjon har gitt meg uvurderlig erfaring fra ledende aktører innen både finans og kommunikasjon. Samtidig har det vært en anledning til å reflektere over hvilke arbeidsoppgaver jeg trives best med, og hva som virkelig motiverer meg. For min del er det ingen tvil om at jeg nå vender tilbake til verdens beste jobb.

Redaksjonssjef John Thomas Aarø i E24 sier i meldinga at han er strålende fornøyd med signeringen.

- Lage er en svært dyktig finansjournalist. Vi har store ambisjoner og har styrket oss på mange områder det siste halve året, men det er ingen tvil om at kjernen i oppdraget vårt fortsatt er å være best på de viktigste sakene innen børs og finans, sier han. 

Til toppen