Lars Eidissen rakk et halvt år som redaktør for Avisa Lofoten. En spennende jobb i Nordlys ble for fristende.

Lars Eidissen (36) gir seg etter et halvt år i Avisa Lofoten - blir strømmesjef i Nordlys

Slutter som redaktør for en av landsdelens minste aviser for å lede et viktig satsingsområde i den største.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Avisa Lofoten melder onsdag at Lars Eidissen (36) slutter som redaktør for den tre år unge lokalavisa, som kommer ut en gang i uka på papir og lanserte nettavis i januar.

Han begynte i jobben så sent som 1. november, og sier at et jobbtilbud i Tromsø ble for fristende:

- Etter en vinter med ukependling, så var dette et naturlig tidspunkt å ta en permanent avgjørelse. Da det kom et spennende jobbtilbud fra Nordlys i Tromsø, hvor familien bor i dag, så falt helhetsvurderingen ned på å ta den jobben, sier Eidissen til Avisa Lofoten.

Eidissen har bodd mange år i Nord-Norges største by, og kom til Avisa Lofoten fra iTromsø.

Nå vender han altså hjem til Nordlys, og der skal han jobbe som leder for direktesendt sport. Det opplyser sjefredaktør Helge Nitteberg, som sier dette om satsingen:

- Live sport, og primært fotball, er et av våre viktigste vekstområder. Vi selger mange abonnement på dette, og abonnentene bruker mye av innholdet, sier Nitteberg.

Og nettopp fordi det er såpass mye direktesendt sport, har det vært viktig å dedikere en leder til jobben. Nitteberg understreker at Eidissen også skal jobbe redaksjonelt, men det blir mange lokale og regionale fotballkamper å administrere:

- Bare i mai skal vi i snitt sendte 1 kamp per dag, sier Nitteberg.

Powered by Labrador CMS