Lars Hojem Kvam, fotografert ved en tidligere anledning.
Lars Hojem Kvam, fotografert ved en tidligere anledning. (Bilde: TVNorge)

FOLK

Lars Hojem Kvam (39) går fra Discovery til Håndballforbundet

Lars Hojem Kvam (39) er ansatt som medie- og kommunikasjonsleder i Norges Håndballforbund. Han kommer fra jobb som kommunikasjonsrådgiver i Discovery.

  • Endret

Kvams hovedoppgaver i den nye jobben blir å videreutvikle norsk håndballs posisjon i mediebildet og forbundets kommunikasjonsstrategi.

– Folks vaner både foran TV og hvordan man konsumerer informasjon og innhold er under voldsom utvikling. Her skal vi være på ballen, sier kommersiell sjef Jan-Erik Aalbu i Norges Håndballforbund.

– Med Lars Kvam inn på laget er jeg helt sikker på at vi skal klare å posisjonere oss enda sterkere i mediebildet på de forskjellige plattformene som stadig blir viktigere å kommunisere gjennom. Lars har en sterk og god CV som vil løfte oss på en rekke områder, fortsetter Aalbu.

Kvam sier han ser fram til å jobbe i NHF i en spennende tid med blant annet tre mesterskap på hjemmebane de neste fem årene.

– Jeg gleder meg stort til å begynne i Norges Håndballforbund. Få idretter vekker så stor begeistring i det norske folk som håndballen, og det frister veldig å få være med på å foredle håndballforbundets mediearbeid og profilering i en tid med stadig endrede medievaner, sier han.

Til toppen