Lars Kittilsen blir komm-sjef på sykehus
(Bilde: Photographer: Styrk Fjaertoft Tr)

FOLK

Lars Kittilsen blir komm-sjef på sykehus

Ga nylig ut bok om egen alkoholisme.

  • Endret

Ny kommunikasjonsjef på ST
Bilde: Photographer: Styrk Fjaertoft Tr

Kittilsen har bakgrunn som journalist i NRK, som nyhetsredaktør i Telemarksavisa og Avisenes Nyhetsbyrå, og som ansvarlig redaktør i Varden. Det siste året har 45-åringen drevet sitt eget selskap og jobbet med kommunikasjonsrådgivning.

Kittilsen har også blitt kjent gjennom sin egen fortelling om hans dobbeltliv som alkoholiker og redaktør, senest med boka «Hei, jeg heter Lars - en alkoholikers dobbeltliv».

- Jeg er svært glad for at Lars Kittilsen har sagt ja til å bli ny kommunikasjonssjef ved STHF. Han er en dyktig fagperson, har bred erfaring og stor kunnskap om Telemark, sier sykehusdirektør Bess Frøyshov.

Lars Kittilsen er født og oppvokst i Porsgrunn, og han har bodd store deler av sitt voksne liv i fylket. Han kjenner derfor Telemark godt.

- Jeg gleder meg til å begynne som kommunikasjonssjef ved Sykehuset Telemark. Dette blir en spennende og krevende jobb, og jeg ser fram til å samarbeide med dyktige sykehusansatte i hele fylket. Jeg er opptatt av mest mulig åpenhet, og mener at det bidrar til trygghet for pasienter, pårørende, ansatte og alle andre, sier Kittilsen.

Han tiltrer jobben som kommunikasjonssjef ved Sykehuset Telemark i løpet av februar.

Til toppen