«P3morgen» utvidar staben. Frå venstre bak: Henning Bang (21), Karsten Blomvik (27), Hani Hussein (27), Adelina Ibishi (29), Egil Skurdal (26) og Tete Lidbom (36).

Dette er nye P3morgen

Adelina Ibishi får med seg to nye programledere og tre reportere fra høsten av.

Publisert Sist oppdatert

I starten av året ble det kjent av Martin Lepperød gir seg som programleder i P3morgen.

I flere måneder har Adelina Ibishi styrt skuta alene med god hjelp fra gjesteprogramledere, men nå er det nye laget satt, og fra høsten kommer nye ansikt inn. Det skriver NRK P3.

I studio får Adelina selskap av Tete Lidbom (36) og Karsten Blomvik (27). I tillegg skal Henning Bang (21), Egil Andreas Skurdal (26) og Hani Hussein (27) fungere som utegående reportere.

Ibishi forteller til NRK at hun kjenner på en intens lykkefølelse, samtidig som hun er spent på endringene.

– Det er luksus! Det er skikkelig bra og forskjellige mennesker som skal inn. Jeg tror det blir gøy for meg og lytterne å bli bedre kjent med de! Det kribler i kroppen etter å komme i gang.

Tete Lidbom har vært gjesteprogramleder ved flere anledninger det siste halve året. Lidbom flyttet til Oslo for å jobbe med sport, men raskt la en plan for å snike seg tilbake inn på radioflaten.

– Jeg kjente etter en uke at jeg savnet radio. Det er derfor dere har hørt meg så mye i P3morgen og andre steder. Jeg elsker radio, jeg elsker P3 og P3-lytterne, så nå kom det endelig en mulighet, sier Lidbom.

Powered by Labrador CMS