Fra 1. september er det Lars Rekaa som er ansvarlig redaktør i Lyngdals Avis. Han tar over etter Erlend Haddeland. Bilde gjengitt etter avtale.

Lars Rekaa (63) blir ny redaktør i Lyngdals Avis. Tar over for Erlend Haddeland

Journalist Rekaa tar steget opp og blir ansvarlig redaktør i Lyngdals Avis fra 1. september og får med seg en ny medarbeider på laget.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

– Jeg håper leserne skal merke lite til overgangen. Min forgjenger har laget en solid avis. Det skal vi bygge videre på, forteller Lars Rekaa til avisen han får ansvaret for 1. september. 

1. juni ble det klart at nåværende redaktør Erlend Haddeland forlater journalistikken og blir art director i Media Sør.

Styreleder Ernst Andreas Eik i Lyngdals Avis ga Lars Rekaa tilbudet om jobben i starten av juni, noe han fikk aksept på.

63-åringen får også med seg en ny journalist på laget. Den skal de bruke tiden på å finne nå, opplyser de i saken på egne nettsider.

Lyngdals Avis skriver at Rekaa har tidligere jobbet i Trønder-Avisa, Stjørdalingen, Halden Arbeiderblad, Vestfold Arbeiderblad, Nationen, Dagens Næringsliv, Avisenes Nyhetsbyrå. Har også vært innom Fædrelandsvennen og Lindesnes.

Lyngdals Avis er en avis og nettavis som dekker Lyngdal kommune, hvor den også har sitt hovedkontor. Avisen kommer ut én gang i uka (torsdag). Avisen startet opp som en nettavis 28. april 2011 med Nina Utland som redaktør og daglig leder, ifølge Wikipedia.

Powered by Labrador CMS