Line Ramsrud (41) er ansatt som ansvarlig redaktør og daglig leder i avisen Hadeland.
Line Ramsrud (41) er ansatt som ansvarlig redaktør og daglig leder i avisen Hadeland.

FOLK

Line Ramsrud (41) ny redaktør i Hadeland

Vender tilbake til journalistikken og blir ansvarlig redaktør og daglig leder i avisen Hadeland.

Line Ramsrud kommer fra stillingen som strategi- og kommunikasjonsdirektør for Studentsamskipnaden i Innlandet (SINN), hvor hun har vært siden 2017. Før det har hun blant annet vært utviklings- og digitalredaktør og konstituert ansvarlig redaktør i Oppland Arbeiderblad.

– Jeg er stolt og glad for den tilliten jeg har fått. Å få lede en solid og veldrevet bedrift med et så viktig samfunnsoppdrag må være drømmejobben. Jeg gleder meg stort til å ta fatt i Hadeland, sier Ramsrud i en pressemelding. 

Hadeland har 7.200 abonnenter og 14.500 lesere ifølge den siste målingen til Mediebedriftenes Landsforening, skriver avisen i meldingen. 60 prosent av leserne er heldigitale. Sammen med den løpende oppdaterte nettutgaven, kommer avisen ut tre dager i uka på papir.

– Med ansettelsen av Line har vi sikret oss en moderne toppleder med inngående kunnskap om journalistikk og ledelse. Det er veldig mange i Amedia som nå gleder seg over at vi får Line tilbake i våre rekker. Jeg er sikker på at hun vil bidra til å utvikle Hadeland videre sammen med medarbeiderne, og at det kommer til å bli veldig bra for leserne av avisen, uttaler styreleder i Hadeland, Kristina Fritsvold Nilsen.

Ramsrud begynner i Hadeland i januar. Hun etterfølger Sissel Skjervum Bjerkehagen som nylig tiltrådte stillingen som ansvarlig redaktør og daglig leder i Ringerikes Blad.

Til toppen