Linn Mevold Skogheim (39) får mer innflytelse hos sin nye arbeidsgiver.
Linn Mevold Skogheim (39) får mer innflytelse hos sin nye arbeidsgiver. (Foto: NOR PR)

FOLK

Linn Mevold Skogheim (39) tar et steg opp og blir partner i NOR PR

- Jeg gleder meg til fortsettelsen, sier hun - etter det raske opprykket i selskapet.

Linn Mevold Skogheim (39) blir partner i NOR PR fra 1. august, etter et halvt år i selskapet. Det skriver selskapet i en melding mandag: 

– Ved å styrke selskapets ledelse legger vi et bedre grunnlag for framtiden, sier daglig leder Fredrik Hannestad.

Mevold Skogheim kom fra stillingen som kommunikasjonssjef i Sjømannskirken da hun begynte i NOR PR 1. januar i år. Hun har tidligere jobbet ti år som journalist, programleder og vaktsjef i NRK.

- Jeg er veldig glad for å bli en del av NOR PRs ledelse. Vi opplever at flere og flere virksomheter ønsker å påvirke viktige prosesser, og vi gir kundene våre en stemme. De trenger også hjelp til å være sine egne mediehus og formidle de gode historiene om hva de brenner for, sier Mevold Skogheim.

Sammen med de andre selskapene i Media Bergen-konsernet leverer NOR PR blant annet strategi, innholdsproduksjon, PR og reklame.

- Vi er så heldig å jobbe med alle typer kommunikasjonstjenester til små og store virksomheter.  Jeg gleder meg til fortsettelsen, sier hun. 

Partnerskapet i NOR PR består til høsten av Hans Wilhelm Gullestad, Trond Albert Skjelbred, Arne Abrahamsen, Fredrik Hannestad og Linn Mevold Skogheim.

 

 

Til toppen