«Lothepus» satte punktum for første kjendis-Farmen med ellevill finale-rekord: 1,5 millioner så på innspurten
(Bilde: Alex Iversen, TV 2.)

«Lothepus» satte punktum for første kjendis-Farmen med ellevill finale-rekord: 1,5 millioner så på innspurten

- Et bevis på at godt norsk innhold fortsatt kan samle folket foran skjermen, sier programdirektør Jarle Nakken.

Finalen i Farmen kjendis ble den mest sette Farmen-finalen gjennom tidene med et snitt på 1,3 millioner seere. 1,5 millioner så på det meste da «Lothepus» ble kåret til vinner.

Det melder TV 2 mandag morgen. 

Del 2 av Farmen kjendis etter 21-nyhetene ble sett av 1.438.000 seere mens altså nesten 1,5 millioner fulgte innspurten, da vinneren ble kåret. 

I snitt har 973.000 seere sett hele Farmen kjendis-sesongen på TV 2. Det gjør programmet til dem mest sette TV 2-serien noen gang, melder kanalen fornøyd. Og det er naturlig nok også programdirektør Jarle Nakken:  

- Farmen kjendis har sprengt alle grenser og blitt den største TV 2-suksessen noen gang. Et samlet pressekorps dekket finalefesten minutt for minutt i går, så engasjementet har vært bredt og seertallene over all forventning hele sesongen.

- Og med Farmen-rekord og over 70 prosent markedsandel i den kommersielle målgruppen 20-49 år, så er det bare å gratulere produksjonsselskapet Strix, interne krefter i TV 2 og alle deltagerne med en sesong som går inn i TV 2-historien som den mest sette programserien noensinne, fortsetter han.

- Dette er et bevis på at godt norskprodusert innhold av høyeste kvalitet evner å samle folket foran skjermen og at TV–mediet fortsatt står utrolig sterkt til tross for sterk konkurranse på alle fronter.

Den forrige seerrekorden på Farmen er fra 2003. Den gang var det 1,27 millioner seere som fulgte finalen på TV 2.

      

Til toppen