Erik Molland går til Gambit.

Erik Molland forlater TV 2 Hjelper deg og går til Gambit H+K

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

– Dette er en stjernesignering for oss. Få i Norge kan vise til Eriks kunnskap og erfaring når det gjelder medier, journalistikk, dagsorden og ikke minst forbrukerstoff og omdømme. Dette handler om våre kjernetjenester og er viktig for svært mange av våre kunder, sier Henrik Halvorsen, administrerende direktør i Gambit H+K i en pressemelding.

– Mange stiller uforberedt

Molland har erfaring som redaksjonsleder for TV 2 hjelper deg, debattleder i 1730 på P4, nyhetsleder i Dagsavisen, vaktsjef i TVNorge og journalist i NRK. Nå skal han hjelpe kundene med krise- og issuehåndtering, omdømmeutfordringer og strategiarbeid, samt medietrening og budskapsutvikling.

– Jeg gleder meg til å hjelpe bedrifter og organisasjoner med å forstå mediene bedre. Min erfaring er dessverre at mange ledere stiller uforberedt til intervju, eller at de lukker øynene og håper journalistene skal slutte å ringe. Dette gjelder ikke bare små selskaper, men også større aktører innen for eksempel dagligvare og elektronikk. Jeg ser fram til å kunne bistå kunder med strategier for bedre mediehåndtering, sier Molland i pressemeldingen.

Halvorsen i Gambit H+K forteller om et år med mange spennende oppdrag.

Har ansatt flere

– Mye som en konsekvens av de særlige utfordringene som Covid-19 har ført med seg. Ikke minst innenfor virksomhetskommunikasjon og myndighetskontakt. Nå ser vi frem til høsten, større aktivitet i samfunnet og nye kommunikasjonsnøtter å knekke. Med de ansettelsene vi har gjort så langt i år, og noen flere på trappene, har vi nå et knallsterkt lag på vei inn i 2022, sier Henrik Halvorsen i Gambit H+K.

Gambit ansatte blant annet nylig også Elisabeth Klerck Nilssen, tidligere strategidirektør i Gassnova som ny leder for virksomhetskommunikasjon, samt Brage Bakkelien, tidligere statssekretær i Finans og samferdselsdepartementet som ny senior rådgiver i avdelingen for myndighetskontakt.

Powered by Labrador CMS