EIRIK LINAKER BERGLUND (34) går fra journalistikk til kommunikasjonsjobb for Tromsø kommune. Dette bildet er nok tatt et annet sted i verden - visstnok Akkarfjord i Finnmark.
EIRIK LINAKER BERGLUND (34) går fra journalistikk til kommunikasjonsjobb for Tromsø kommune. Dette bildet er nok tatt et annet sted i verden - visstnok Akkarfjord i Finnmark. (Foto: Privat)

Mandag var siste dag for VG i Tromsø - tirsdag takket Eirik Linaker Berglund ja til ny jobb

34-åringen blir kommunikasjonsrådgiver i Tromsø kommune. Men først skal han være tvillingpappa i noen måneder.

I helga hadde VG-journalist Eirik Linaker Berglund siste reportasje på trykk i avisa, med den store saken om overgrep i Tysfjord.

Nå er VGs Tromsø-kontor snart historie, og mandag hadde Berglund siste dag på jobb. Tirsdag takket han ja til ny jobb som kommunikasjonsrådgiver i Tromsø kommune.

Det melder lokalavisa iTromso.no.

LES MER: 

Kommunikasjonssjef Pål Jakobsen sier seg fornøyd med sin nye rådgiver:

– Vi hadde 34 søkere på stillingen og veldig mange gode kandidater. Eirik ble innstilt som vårt førstevalg og har nå takket ja til stillingen, sier Jakobsen til iTromsø.

Berglund starter i jobben over sommeren, for før det skal han ha ferie - og tilbringe tid med familien: Eirik Linaker Berglund fikk ikke bare ny jobb denne uka. Onsdag ble han også tvillingpappa!

– Det har skjedd mye på en gang. Jeg sa ja til jobben i går, og i natt kom tvillingene til verden, sier Berglund til iTromsø onsdag.

Til toppen