Marie Five
Marie Five

FOLK

Mari Five (24) har fått fast jobb i TV 2

– Som ung og relativt fersk journalist er det også stas å få jobbe med noen av Norges beste journalister hver eneste dag, skriver hun i en melding til Medier24.

Mari Five (24) er fast ansatt som reporter på TV2.no fra 1. januar 2020, opplyser TV 2 i en melding til Medier24. 
 
 

– Jeg takket ja til jobben fordi jeg stortrives i TV 2. Som ung og relativt fersk journalist er det også stas å få jobbe med noen av Norges beste journalister hver eneste dag, skriver hun til Medier24. 

Hun har vært vikar i TV 2 den siste tiden og kom opprinnelig til TV 2 som praktikant. Five har også erfaring fra Adresseavisen. I tillegg har hun en bachelor i journalistikk fra Høgskolen i Volda og studier i internasjonale relasjoner fra Dowling College i New York.
 

Hun gleder seg til å bidra til at TV2.no vokser i tiden framover. 

– Det mest spennende blir å sørge for at TV2.no skal vokse ytterligere, og jobbe for at det er dit folk skal gå først når de skal lese nyheter, skriver hun.

 
– Mari har på relativt kort tid blitt en svært sentral reporter i ulike vikariater på TV2.no-desken. Trønderen er en skikkelig do-er, god på breaking news og har blant annet gjort helse til et av sine journalistiske satsingsområder. Mari er mer enn rykkeklar og vil like gjerne gå live på Nyhetskanalen som hun forteller historier på TV, skriver redaksjonssjef Sveinung Habbestad i meldingen.
 
Hun går inn i en nyopprettet stilling, som ifølge meldingen er en del av den tidligere annonserte oppbemanningen på TV 2s nyhetsavdeling i Oslo.
 
Til toppen