Maria Nakken og Ole Asbjørn Ness begynte i Geelmuyden Kiese ved årsskiftet.

Maria Nakken forlater NRK Østlandssendingen etter 13 år for å bli rådgiver i Geelmuyden Kiese

2. januar begynte to tidligere journalister i PR-byrået: Maria Nakken fra NRK og Ole Asbjørn Ness fra Finansavisen.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Geelmyuden Kiese styrker mediekompetansen ved inngangen til 2018, og henter profiler fra NRK og Finansavisen, opplyser PR-byrået i en pressemelding.

Maria Nakken er ny rådgiver i GK. Nakken har 13 års erfaring som journalist i NRK Østlandssendingen. Hun har vært nyhetsanker på TV i mange år og vaktsjef med ansvar for radio, TV, nett og sosiale medier.

- NRK har vært en fantastisk arbeidsplass, men etter 13 år ønsker jeg å utvikle meg videre. Geelmuyden Kiese har en spennende kundeliste. Jeg gleder meg til å kunne gå mer i dybden, og jobbe mer langsiktig og strategisk med kommunikasjon. Jeg falt for det brennende engasjementet, profesjonaliteten og de morsomme menneskene i GK, sier Nakken i meldinga.

Nakken har en bachelor i Medier og kommunikasjon fra UCE i Birmingham og en master i Medievitenskap fra Universitetet i Oslo.

Styrker GK på mediekompetanse

Medier24 har tidligere meldt at Ole Asbjørn Ness forlot Finansavisen for å bli rådgiver i GK. 2. januar begynte han i jobben, der han får tittelen seniorrådgiver. 

Ness er utdannet siviløkonom fra NHH og har tidligere arbeidet som råvaremegler og forfatter.

– Jeg gleder meg til å løfte frem våre kunders historier, og å få fortalt disse med en kraft som gjør at de blir hørt, sier Ness, som er utdannet siviløkonom fra NHH.

Administrerende direktør Nina Riibe i Geelmuyden Kiese er glad for å ha på plass to rådgivere med solid medieerfaring.

- Jeg ser frem til å jobbe med Maria og Ole Asbjørn. De bidrar til å styrke GK som et integrert samfunnskommunikasjonsbyrå, sier Riibe i meldinga. 

Powered by Labrador CMS