MARIT SKOG, ny Nordlys-sjef og regiondirektør for Amedia.
MARIT SKOG, ny Nordlys-sjef og regiondirektør for Amedia.

Marit Skog går fra Polaris til Amedia: Blir Nordlys-sjef og regiondirektør

Erfaren medieleder bytter lag i den nordnorske aviskrigen.

Hun kommer fra stillingen som direktør i Polaris Media Nord-Norge AS, der hun i tillegg til å fungere som økonomidirektør ivaretar den lokale / regionale oppfølgingen av selskapene i tett samarbeid med konserndirektør.

Skog «bytter dermed lag» i den nordnorske aviskrigen. Det er hennes nye arbeidsgiver fornøyd med:

- Jeg er veldig glad for at vi har fått Marit med på laget. Hun har både god kjennskap til og har relevant erfaring fra bransjen. Hun kjenner markedet og de utfordringene vi står ovenfor. Med ansettelsen av Marit har vi fått på plass en solid og erfaren leder. Det er viktig, sier styreleder Pål Eskås.

Helt ny toppledelse

Skog fyller posten etter Ronni Møller Pettersen, som gikk av for en tid siden etter et drøyt år i direktørjobben. I mellomtiden har Anders Opdahl vært både sjefredaktør og direktør, inntil han også forlot Nordlys - til fordel for NRK. 

Dermed har Nord-Norges største avis helt ny ledelse: 

- Marit Skog vil sammen med nyansatt sjefredaktør Helge Nitteberg utgjøre toppledelsen i Bladet Nordlys AS. Vi har dermed fått på plass et slagkraftig lederteam som er godt skodd til å lede selskapet videre inn i en spennende fremtid, sier Eskås.@

LES OGSÅ: 

Skog selv sier dette om den nye jobben:

- Nordlys og Amedia har en sterk og viktig posisjon i denne landsdelen. Det er med både ydmykhet og glede jeg går til denne oppgaven.

- Mediebransjen er i en periode med betydelige utfordringer. Med rollen som Amedias regiondirektør i Nord-Norge har jeg fått en jobb som både er spennende og krevende, sier Marit Skog.

Til toppen