MARTE GLANVILLE blir redaksjonsleder i Cloud Story.
MARTE GLANVILLE blir redaksjonsleder i Cloud Story. (Foto: Margrethe Myhrer)

Marte Glanville til Cloud Story. Vil skape «Norges beste leverandør av kvalitetsjournalistikk»

Går fra Egmont til den redaksjonelle delen av Cloud Media.

Marte Glanville er ansatt som redaksjonsleder i Cloud Story. Hun kommer fra stillingen som journalist og innholdsansvarlig i Kvinneguiden.no. Det opplyser hennes nye arbeidsgiver i en melding mandag morgen.

Marte er den tredje personen Cloud Media Service ansetter til sin redaksjonelle avdeling Cloud Story.

Tidligere har Åslaug Græsvold og Tommy Halvorsen begge meldt overgang fra henholdsvis Kamille og Norsk Ukeblad til Cloud Story.

- Marte har ti års erfaring fra redaksjonelt arbeid i Egmont Publishing. Hun var blant annet med å starte opp Kamille og Alt for Damene. Det siste året har hun fungert som redaktør Susanne Kaluzas nestkommanderende i Kvinneguiden.no, heter det om Glanville i meldingen.

Og nå har hun store ambisjoner for den neste jobben: 

- Jeg gleder meg voldsomt til å ta fatt på arbeidet med å gjøre Cloud Story til Norges beste leverandør av kvalitetsjournalistikk. Vi satser på kompetanse, samarbeid og etikk. I Cloud Story jobber folk med store hjerter og skarpe hoder. Vi ønsker å tiltrekke oss de aller beste pennene og fotografene slik at vi kan lage verdens beste journalistikk, sier Glanville.

Martes primære jobb blir å lede, sikre og utvikle innholdsproduksjonen i Cloud Story, som leverer journalistikk til norske mediehus.

- Marte er den siste brikken i den knallsterke trioen som nå skal bygge Cloud Story til å bli verdens beste innholdsleverandør. Vi er glade og takknemlige for at Marte, Tommy og Åslaug har tro på visjonen vår og er vil være med på å skape noe skikkelig kult, sier avtroppende redaksjonsleder Lucas H. Weldeghebriel i Cloud Story.

Til toppen