MATHIAS MALMSTROM er ny administrerende direktør for Mynewsdesk.
MATHIAS MALMSTROM er ny administrerende direktør for Mynewsdesk.

FOLK

Mattias Malmström ny sjef for Mynewsdesk

Tar over styringen i den NHST-eide PR-tjenesten.

Mynewsdesk har ansatt Mattias Malmström som ny administrerende direktør. Mattias kommer til å fortsette å drive vekst og styrke selskapets ledende posisjon innen digital og innovativ kommunikasjon. Det melder selskapet i en pressemelding - på Mynewsdesk.

MyNewsdesk ble etablert i 2003, og kjøpt opp av DN-eier NHST Media Group («sjøfarten») i 2008. Selskapet har hovedkontor i Stockholm, med kontorer i Norge, Danmark, Finland, England og Singapore.

- Jeg er veldig glad for å få oppdraget om å lede Mynewsdesk i vår reise mot ekspansjon og vekst i de kommende årene, sier Malmström. - Vi ser et marked i vekst og Mynewsdesks evne til å stadig utvikles og være innovative i tilbudet til våre kunder, kommer til å fortsette. Vi gjør det mulig for merkevarer å effektivt fortelle sin historie gjennom mange ulike medier og kanaler. Ifølge pressemeldingen har Malmström lang erfaring med å drive innovasjon og rask vekst fra den finansielle sektoren. - Han kommer fra et oppdrag som administrerere direktør på Remium, et rådgivningsfirma innenfor kapitalmarkedet. Han har også vært Europasjef i det markedslende selskapet innenfor onlinehandel, CMC Markets, heter det i meldingen. - Mattias er en skikkelig leder og har lang erfaring fra selskaper i rask vekst på det internasjonale markedet. Han kommer til å tilføre det fokuset og den drivkraften som trengs for å fremgangsrikt lede Mynewsdesk til neste nivå i vår ekspansjon, sier Andreas Emblem, styreformann i Mynewsdesk og leder for divisjon «direct relations» i NHST-konsernet. - Å hjelpe 60 000 kommunikatører og 5 000 merkevarer er bare begynnelsen av denne reisen, sier Mynewsdesk-gründer og administrerende direktør Peter Ingman. - Mattias og Mynewsdesks team kommer sammen til å ta selskapet til nye høyder gjennom de kommende årene. Jeg ser frem til å jobbe sammen med ham for å nå de høye ambisjonene og målene vi har satt oss.
Til toppen