MediaPuls 149: Facebook lanserer VR-plattformen Spaces. Vi gir deg mer om det og alt nytt fra F8-konferansen

MediaPuls 149: Facebook lanserer VR-plattformen Spaces. Vi gir deg mer om det og alt nytt fra F8-konferansen

PODKAST: 18. og 19. april holdt Facebook sin utviklerkonferanse, og MediaPuls oppsummerer de viktigste nyhetene.

  • Endret

F8 er Facebooks årlige konferanse, hvor de snakker med utviklere fra hele verden om nye tjenester, hva de tenker fremover og hva de ønsker å oppnå. I fjor var det chatbots som stod sentralt, sammen med VR. I år var det AR. Men også mye mer.

En ny amerikansk studie viser at de mest ekstreme holdningene øker mest blant de som er minst på internett og i sosiale medier, stikk i strid med alle som liker å skylde på sosiale medier for politisk polarisering.

Schibsted slår et slag for papiravisannonser, og mener at norske selskaper hadde falt i verdi hadde det ikke vært for deres analoge distribusjon.

 

We just launched Facebook Spaces, our social virtual reality platform. With Spaces, you can hang out with your friends, teleport anywhere and do anything. The actors enjoyed shooting this video so much that they asked if they could stay in Spaces for a few hours after they were done.

Posted by Mark Zuckerberg on 18. april 2017

 

I sosiale medier siden sist:

  • Instagram lanserer en rekke nye funksjoner
  • Snapchat lanserer 3D-filter
  • Og LinkedIn vil la søkemotorer lese profilen din og varsle deg når du er i nærheten av en potensiell fremtidig arbeidsgiver.

Abonner og hør på MediaPuls via SoundCloudAcastTuneIn RadioGoogle Play Music eller iTunes. Eller via RSS-feed!

 

 

Nyttige lenker:

 

Takk for at du lytter til MediaPuls

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, så kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på bit.ly/MediaInnspill.

Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.

Til toppen