MARIUS KARLSEN og HANS-PETTER NYGÅRD-HANSEN står bak podkasten MediaPuls.
MARIUS KARLSEN og HANS-PETTER NYGÅRD-HANSEN står bak podkasten MediaPuls.

MediaPuls, episode 16: Andreas Thorsheim gjester studio for å snakke om medieåret som har gått

PODKAST: Og litt om det som kommer. Få med deg ukas MediaPuls fra Hans-Petter og Marius!

- Til episode 16 av MediaPuls har vi fått besøk av Andreas Thorsheim for å snakke litt om medieåret 2015, og samtidig se litt inn i 2016, forteller Hans-Petter Nygård Hansen og Marius Karlsen.

  • MediaPuls hører du her på iTunes - eller bla lenger ned i saken for SoundCloud-embed. 

Andreas er produktdirektør i Opera, styremedlem i Filter Media, og har tidligere besittet en rekke ledende stillinger i Schibsted-konsernet, blant annet som administrerende direktør for Bergens Tidende, og konserndirektør for konsumentprodukter og finansdirektør i Schibsted Norge.

Andreas kjenner og forstår mediebransjen – fra inn- og utsiden.

Andreas er med i «studio» fra bilen sin på høyfjellet – ingen mobildekning på hytta med andre ord – og snakket med oss via Skype over 4G på sin laptop. Takk for teknologien.

Og i episode 16 av MediaPuls står blant annet følgende saker på programmet:

I episode 16 vil vi først og fremst snakke om mediebransjen og alle endringer som bransjen har blitt – og vil bli utsatt for.

I tillegg vil vi prate litt om fusjoneringen i Schibsted, nullveksten i annonsemarkedet, annonseblokkering, samt et nytt initiativ i kampen mot hatpraterne.

Nyttige lenker fra ukens episode:

Ikke slutt med MediaPuls for i år – ennå!

Dette er siste episode før jul, men vi gir oss ikke for 2015, og er tilbake med ny episode søndag kveld, 27. desember. Årets siste episode legges ut tirsdag kveld, 29. desember, og da får vi besøk av Ingeborg Volan for å oppsummere sosiale medier i 2015.

Takk for at du lytter til MediaPuls. Vi hadde blitt veldig glad om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.

MediaPuls presenteres på Medier24 i (et ikke-kommersielt) samarbeid med podkasterne Hans-Petter Nygård-Hansen og Marius Karlsen. 

Til toppen