MediaPuls episode 73: Nerdene er de kuleste, og her møter du den kuleste av dem alle

MediaPuls episode 73: Nerdene er de kuleste, og her møter du den kuleste av dem alle

PODKAST: Anita Schjøll Brede er gjest i ukas episode.

«Uten nerden stopper verden», brukte administrerende direktør Anita Krohn Traaseth i Innovasjon Norge å si mens hun var direktør for HP Norge.

Og hun har helt rett. I dag er det ikke mye som ikke handler om teknologi på en eller annen måte. Ingen innovasjon uten teknologi. Ingen disrupsjon uten teknologi. Og ingen innovasjon eller disrupsjon uten nerden.

Er du nerd, er du kul, og MediaPuls har besøk av den kuleste nerden av dem alle – Anita Schjøll Brede.

Sommeren er her, men ingen kommer til å feriere offline lenger. Merkevaren er hva folk sier om deg, og merkevaren din kommer til å bli omtalt i løpet av ferien også. Derfor er det greit å vite hva som blir sagt.

Ukens sponsor er Meltwater, som har et sommertilbud du ikke vil gå glipp av. La Meltwater overvåke hva som blir skrevet om deg i sosiale medier – helt gratis!

Vi lurer også på om Facebook har ødelagt Native Advertising, og hvorfor Facebook har endret algoritmene sine på nytt. Hvorfor de har valgt å prioritere deg og meg, fremfor VG og Aftenposten.

Er dette starten på slutten for mediehusenes synlighet på Facebook, eller bare en respons på færre personlige oppdateringer?

Fra 2 til 1, men fortsatt dobbelt så mange

Vi vil kun legge ut en episode av MediaPuls i løpet av sommerferien, men det er dobbelt så mange sammenlignet med de fleste andre podkastere som tar fullstendig sommerferie. Hver uke vil vi ha en ny spennende gjest på besøk – fra innsiden og utsiden av mediabransjen.

Hør på MediaPuls via 

[soundcloud url="https://api.soundcloud.com/tracks/272017135" params="color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false" width="100%" height="166" iframe="true" /]

Nyttige lenker:

MediaPuls presenteres på Medier24 i samarbeid med podkasterne Hans-Petter Nygård Hansen og Marius Karlsen. Besøk også mediapuls.no.

Til toppen