MARIUS KARLSEN og HANS-PETTER NYGÅRD-HANSEN står bak podkasten MediaPuls.
MARIUS KARLSEN og HANS-PETTER NYGÅRD-HANSEN står bak podkasten MediaPuls.

MediaPuls: Hva skal vi med DAB? Hva skjer med Twitter? Tar Facebook over alt? Og hvordan ser framtida ut?

PODKAST: Det blir mye IKT og framtidsprat i ukas program.

I episode 27 av MediaPuls diskuterer Marius og Hans-Petter mest av alt om det uføret Twitter ser ut til å være i, men ikke minst de utfordringer det norske arbeidslivet står ovenfor som følge av den teknologiske utviklingen.

Facebook har fridd til hele mediebransjen med både Instant Articles og Canvas Ads – og sannelig har de ikke fått seg et eget kontor i Oslo også.

Alle podkaster om dagen, og MediaPuls vokser raskt i et voksende marked. Antall ukentlige lyttere er doblet fra desember til januar. Nå begynner vi å nærme oss 4,000 lyttere i uken – og de er fra hele Norge. Tusen takk!

Et lite innslag fra ukas innspilling:

Arbeiderpartiet var det første partiet ute med podkast. Nå har høyre kommet etter. Frem til nå har podkastene fra mediehus vært dominert av de største, men nå begynner de lokale mediehusene også å røre på seg. Budstikka er nå på banen med sportspodden TobCast. I tillegg dukket det opp noe helt nytt innen podkasting i løpet av uken; PodWalk.

Marius tror ikke på DAB-radioen, og har tatt seg en tur ut blant «folk flest» for å sjekke DAB-temperaturen. Dette – og mye mer i dagens episode. Stikkord: IKT-Norge. Og hvorfor forstår du først når du har hørt gjennom hele episoden.

[soundcloud url="https://api.soundcloud.com/tracks/244750614" params="color=ff5500" width="100%" height="166" iframe="true" /]

Nyttige lenker fra ukens episode:

MediaPuls presenteres på Medier24 i samarbeid med podkasterne Hans-Petter Nygård-Hansen og Marius Karlsen. Besøk også mediapuls.no.

Til toppen