Avdelingsleder Line Kleiberg (t.v.) har fått  innholdsprodusent Thea Bjerkan på laget.
Avdelingsleder Line Kleiberg (t.v.) har fått innholdsprodusent Thea Bjerkan på laget. (Foto: Pressemelding)

FOLK

Mediebyrå henter fra TV-bransjen for å lage mer innhold og video selv: Thea Bjerkan til RED

Blir innholdsprodusent i avdeling med stor vekst. - Etterspørselen etter levende bilder øker for hver eneste dag, sier SoMe-leder Line Kleiberg.

Mediebyrået RED satser videre på sosiale medier, og melder nå at avdelingen utvides - nå med kompetanse fra TV-bransjen. 

- Vi ser et stort behov, både i forhold til pågang og behov fra kunder, og sett i lys av utviklingen i dagens marked, skriver byrået i en melding. 

Og derfor har selskapet nå ansatt Thea Bjerkan i en nyopprettet stilling som innholdsprodusent. Hun skal primært jobbe med videoproduksjon for sosiale medier. Det vil si at mediebyrået gjør som flere andre, og produserer mer av reklamen selv. 

Bjerkan har de siste to årene jobbet i ulike roller innenfor forskjellige TV-produksjoner, sist som klippassistent i ITV Studios.

- Det er en betydelig overgang fra TV-produksjon til byrå. Det er en ny måte å tenke innhold på, den kommersielle tilnærmingen er helt annerledes. Jeg gleder meg til å bruke det jeg kan i dag og å lære enda mer, sier hun.

Bjerkan blir nummer fire i denne satsningen til RED, opplyser byrået. Line Kleiberg leder den voksende avdelingen, og sier dette om utviklingen:

- Vi ser at etterspørselen etter levende innhold og særlig video til sosiale medier øker for hver eneste dag. Vi ønsker å bygge en avdeling som er rustet til å ta i mot alt fra store til små produksjoner for sosiale medier.

- Godt innhold trenger ikke nødvendigvis å være så dyrt, men det må være smart. Som mediebyrå har vi veldig god tilgang på innsikt, og kombinasjonen av innsikt, kreativitet og produksjon under samme tak har vi veldig tro på for våre kunde, sier Kleiberg. 

Sosiale medier-teamet til RED består i dag av operation manager Line Kleiberg, koordinator Martina Strandkvist, kreatør Jarand Landmark og innholdsprodusent Thea Bjerkan.

Til toppen