Medier24 fra venstre: Kommersiell leder Julie Tangen, journalist Eira Lie Jor, vaktsjef Erik Waatland og redaktør Gard L. Michalsen.
Medier24 fra venstre: Kommersiell leder Julie Tangen, journalist Eira Lie Jor, vaktsjef Erik Waatland og redaktør Gard L. Michalsen. (Foto: Tormod Haugstad)

FOLK

Medier24 bygger laget videre: Ansetter Eira Lie Jor (26) som journalist

- Jeg gleder meg til å komme tilbake til journalistikken, sier hun. Dermed har Medier24 gått fra 1 til 4 årsverk på under to år.

  • Endret

Medier24 lyste før jul ut en ny stilling som journalist, og har nå ansatt Eira Lie Jor (26). Hun er utdannet journalist fra Høgskolen i Oslo og Akershus, og har blant annet jobbet i VG og Dagsavisen. 

Journalist Eira Lie Jor i Medier24.
Eira Lie Jor - snart journalist i Medier24. Foto: Gard L. Michalsen

26-åringen har også vært innom LO Media, og gjennom hele studietida skrevet for nettavisen Khrono. 

Nå kommer hun fra jobb som kommunikasjonsrådgiver i Landsrådet for Norges barne- og ungdomsorganisasjoner (LNU), og sier dette om ny jobb: 

- Jeg har hatt det veldig fint LNU, men ser fram til å komme tilbake til journalistikken!

 

Midlertidighet og den nye mediehverdagen

- Nå gleder jeg meg utrolig mye til å begynne i Medier24. Blant annet for å jobbe med temaer som bruk av vikarer og midlertidige ansettelser. Og hvordan både bransjen og utdanningene kan tilpasse seg den nye mediehverdagen, sier Lie Jor videre. 

26-åringen viser dermed at det ikke er umulig å bli journalist igjen etter en liten visitt til «den andre siden»:

- Selv om det tradisjonelt sett ikke er vanlig å gå veien om kommunikasjon for å lande en jobb i mediebransjen, tror jeg det på mange måter kan være en styrke å ha sett mediebransjen fra et annet perspektiv når man skal jobbe så tett på den, sier Eira Lie Jor.

Hun begynner i den nye jobben i løpet av våren, trolig i månedsskifter april / mai.

 

Fra 1 til 4 ansatte

Medier24 ble så smått etablert før jul i 2014, og har siden da vokst i høyt tempo: I september 2016 begynte Erik Waatland (29) som journalist og vaktsjef, og våren 2017 ble også Julie Hansson Tangen (27) med på laget som kommersiell leder. 

Med ansettelsen av Eira Lie Jor (26) har bedriften gått fra 1 til 4 årsverk på under to år - og alle i faste stillinger. 

- Vi bruker også en del frilansere og vil kanskje gjøre mer av det framover. Men skal man vokse ordentlig, skape et godt arbeidsmiljø og solide arbeidsplasser, bør faste ansettelser fortsatt være kjernen, sier redaktør og daglig leder Gard L. Michalsen (32). 

Om ansettelsen av Lie Jor sier han: 

- Til tross for sin unge alder har hun en solid erfaring fra flere store mediehus, og har skjønt hvor viktig det er å jobbe ved siden av studiene. Hun har dokumenterte evner til å jobbe både med raske nyheter og lengre saker, noe som er viktig for våre ambisjoner. Og kompletterer vår lille redaksjon på en veldig god måte!

Medier24 har lagt vekt på å vokse raskt, men samtidig i kontrollert tempo. Og denne ansettelsen blir neppe den siste, slår Michalsen fast: 

- Vi legger snart fram et solid 2017-resultat, som gir oss tro på framtida – og et fundament til å bygge den. 2018 blir et veldig spennende år!

 

Til toppen