Journalist Jan Magnus Weiberg-Aurdal (38) og forretningsutvikler/prosjektleder Siss Andersen (31) er fast ansatt i Medier24.

Medier24 styrker laget med Siss Andersen (31) og Jan Magnus Weiberg-Aurdal (38)

(PRESSEMELDING): På under tre år har Medier24 vokst fra ett til seks årsverk: – Vi har store ambisjoner framover og gleder oss over å kunne vokse videre med Siss og Jan Magnus på laget, sier redaktør Erik Waatland.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Siden Medier24 ble etablert i desember 2014 har nettavisa økt bemanningen jevnt og trutt. Nå vokser vi med å ansette én journalist og én forretningsutvikler/prosjektleder.

Begge er ansatt i 100 % faste stillinger.

Medier24 – fra venstre: Redaksjonssjef Eira Lie Jor, journalist Jan Magnus Weiberg-Aurdal, journalist Ole Alexander Saue, forretningsutvikler/prosjektleder Siss Andersen, kommersiell leder Julie Hansson Tangen, sommervikar journalist Anne Marthe Lilleby og redaktør og daglig leder Erik Waatland.

– Det er veldig gøy å kunne si at vi vokser ytterligere med to gode signeringer. Siss og Jan Magnus vil gå rett inn og styrke oss ytterligere på redaksjonell og kommersiell side, forteller redaktør og daglig leder Erik Waatland.

Dobler kommersielt

Siss Andersen (31) ansettes i den nyopprettede stillingen som forretningsutvikler/prosjektleder hvor hun vil få ansvaret for et par nye forretningsområder. I det betyr det at Medier24 skal vokse i flere retninger.

– Jeg tror det blir utrolig spennende å starte i Medier24 og kan nesten ikke vente. I den nye jobben tror jeg det blir et gjennomgående høyt tempo, mye utfordringer og masse gøy. Inn i selskapet tar jeg med meg kompetanse fra mediebransjen, innovasjon, ledelse og salg. I tillegg til litt unyttig, men morsomme «fun facts», smiler hun.

Andersen er utdannet journalist fra University of the Arts London og fullfører nå en mastergrad innen digital kommunikasjonsledelse og samspill og ledelse ved BI. 31-åringen jobber i dag som prosjektleder for Esacon AS og har bakgrunn fra NRK, IBM, Yomando, Chelsea Norge og Press Association.

Ny journalist

Medier24 har samtidig ansatt Jan Magnus Weiberg-Aurdal (38) i stillingen som journalist. Han kommer fra Radio Norge/Bauer Media, hvor han har jobbet siden desember 2017.

– Jeg gleder meg stort til å jobbe for en av de mest spennende, innovative og raskest voksende nettavisene i Norge. Dette var en unik mulighet jeg rett og slett ikke kunne takke nei til. Jeg ønsker nå å bidra til at Medier24 skal fortsette på sin oppadgående kurve med min flermediale bakgrunn, med flere år innen både nett-, TV- og radiojournalistikk, sier han.

Weiberg-Aurdal har en bachelor i historie fra Universitetet i Bergen – samt etterutdanning fra IJ. 38-åringen har mer enn 20 års erfaring fra mediebransjen med jobber innen blant annet TV 2, Bauer Media, BT, Nettavisen og NRK.

Redaktør og daglig leder Erik Waatland i Medier24 forteller at ansettelsene kommer med en ambisjon om å ta ytterligere posisjoner i mediebransjen.

– Vi har et ønske om å sette dagsorden og utvikle mediebransjen videre sammen med våre lesere. Det skal vi få til gjennom godt innhold – enten det er gjennom nyheter eller gode kommersielle løsninger for våre kunder. Vi ser fram til å styrke et allerede godt lag med enda flere flinke folk, avslutter Waatland.

Ny sommervikar

Samtidig henter Medier24 Anne Marthe Lilleby inn som sommervikar i 2019.

Anne Marthe Lilleby.

Hun har en bachelor i journalistikk fra Høyskolen Kristiania og har erfaring fra Østlandets Blad, Mentor Norge og Tabloid AS.

– Vi gleder oss over å kunne bli bedre kjent med Anne Marthe i disse månedene og er sikre på at hun vil bidra til at Medier24s lesere fortsatt får god journalistikk gjennom sommeren, avslutter Waatland. 

Powered by Labrador CMS