Miriam Bakkejord, Allers kjendisdesk.
Miriam Bakkejord, Allers kjendisdesk. (Foto: John Terje Pedersen)

FOLK

Miriam Bakkejord (29) blir ny reportasje­leder på kjendis­desken til Se og Hør og Dagbladet

– Underholdningsjournalistikk er det morsomste og rareste jeg vet om, sier hun.

Miriam Bakkejord (29) er ansatt som ny reportasjeleder for Aller Medias kjendisdesk, som håndterer kjendisstoffet til Dagbladet og Se og Hør. Det skriver Aller i en pressemelding. 

Hun kom til Dagbladet som journalist i kultur- og kjendisredaksjonen i 2014, har jobbet på kjendisdeksen siden 2016 og vikariert i stillingen som reportasjeleder i avdelingen tidligere. 

– Underholdningsjournalistikk er det morsomste og rareste jeg vet om, og har stått mitt hjerte nært helt siden jeg som 6-åring oppdaget Se og Hør på en utedo. At jeg nå får være med å lede Norges desidert beste og mest slagkraftige kjendisredaksjon, er en mulighet jeg bare kunne drømme om. Jeg gleder meg til fortsettelsen, sier hun.

Hun har journalistutdanning fra Norges Kreative Fagskole og har erfaring både fra Bergens Tidende og Bergen Student-TV.

– Miriam har solid erfaring fra kjendis- og underholdningsjournalistikken, hun er kunnskapsrik og har både sterk vinnervilje og tydelige ambisjoner. Det er ingen dårlig kombinasjon. Hun står dessuten også frem som et av Aller Medias spennende ledertalenter, sier kjendisdesk-redaktør Jonas Jørstad i meldingen. 

Hun tiltrer stillingen med umiddelbar virkning.

Til toppen