MED NORDKAPP SOM MÅL: Petter (f.v.), Kent, Liza, Arild, Lasse, Thomas, Lili, Siv og Lars. Foto: Lars Myhren Holand/TV 2
MED NORDKAPP SOM MÅL: Petter (f.v.), Kent, Liza, Arild, Lasse, Thomas, Lili, Siv og Lars. Foto: Lars Myhren Holand/TV 2

Nå kommer en ny sesong med suksesserien «Petter Uteligger» på TV 2

Skal ut av Oslo for å lage TV-underholdning.

Petter «Uteligger» Nyquist forlater Oslo-gryta i de nye «Petter Uteligger»-programmene på TV 2 denne våren, når han blant annet tar med seg åtte rusavhengige på en uforglemmelig ferd mot Nordkapp, skriver TV 2 i en pressemelding.

Den største satsingen i vår er «Petter Uteligger: Gata til Nordkapp», en serie på ti episoder som har premiere på TV 2 mandag 6. mars.

Her tar Petter med seg åtte mennesker med ulike tilknytninger til rusmiljø ut på et rusfritt eventyr: Fem uker på tur gjennom Norge - fra gata til Nordkapp.

– Denne programserien skiller seg fra det jeg har gjort tidligere, men hadde samtidig ikke vært mulig å gjennomføre uten mitt forrige prosjekt. Jeg ønsket å gi disse menneskene nye opplevelser utenfor miljøet, og på den måten bidra til mer innsikt og forståelse. Dette gjelder både for dem som var med på turen, men også for dem vi møtte underveis - og for tv-seerne selvsagt, sier Nyquist.

TV-kanalen avslører at Nyquist skal ute med tre programmer under «Petter Uteligger»-vignetten på TV 2. Først to programmer med fokus på pårørende til rusavhengige, før det blir realisering av Afrika-drømmen til Kjell Gunnar, som Petter ble kjent med under sitt 52 dager lange opphold på gata i Oslo.

Etter forrige sesong fikk Petter Nyquist utallige henvendelser fra seere som var glade for at han tok tak i rusproblematikk, deriblant en lang rekke pårørende til rusavhengige.

Som et resultat av dette kommer det nå to dokumentarer om to familier med henholdsvis en datter og en sønn med rusavhengighet. Disse to dokumentarene har fått tittelen «Petter Uteligger: De pårørende», skriver kanalen i en pressemelding.

 

Til toppen