HELGE SIMONNES - her under presentasjon av opplagstallene vinteren 2015.
HELGE SIMONNES - her under presentasjon av opplagstallene vinteren 2015. (Arkivfoto: Gard L. Michalsen)

Nå starter jakten på ny konsernsjef i Mentor

Habberstad står for rekrutteringen.

Før jul varslet Helge Simonnes at han som 60-åring ønsker å gå av - gradvis.

Det vil si at han slutter som konsernsjef i Mentor Medier, men fortsetter en tid til som sjefredaktør/direktør i Vårt Land.

Dette for å «sikre et godt generasjonsskifte i ledelsen av konsernet», kunne vi da lese på mentormedier.no.

Samt at Simonnes fkom til at han brente mest for Vårt Land, dersom denne stillingen skulle deles.

- Jeg opplever at jeg fortsatt har mye å gi som medieleder. Det har vært vanskelig å tenke at jeg skulle legge inn årene allerede fra neste år. Derfor er jeg glad for at styret og jeg i fellesskap er kommet fram til denne løsningen, sa Simonnes til egen nettside den gang.

Fra 1. januar ble viseadministrerende direktør Per Magne Tveiten (46) konstituert som konsernsjef.

Men nå starter jakten på permanent konsernsjef: Mentor Medier har lyst stillingen ledig gjennom konsulentselskapet Habberstad. Det er partnerne Kolbørn Preus og Øystein Malme som skal lede hodejakten.

- Konsernsjefen skal videreutvikle våre selskaper og posisjonere Mentor Medier ytterligere på det verdibaserte mediemarkedet i Skandinavia, heter det i stillingsannonsen.

Det vises til mediebransjens krevende transformasjon, og søkes en konsernsjef som vil se både «utfordringsbildet og mulighetsrommet» i dette. Mentor søker noen med sterk interesse for kommunikasjon, det skrevne ord, men også kommersiell ledererfaring.

Til toppen