STILLING LEDIG:

Vårt Land søker nyhetsjournalist

En av våre journalister går inn i en annen rolle i redaksjonen for ett år, og vi søker en nyhetsjournalist i full stilling fra 1. september 2021.

Denne artikkelen er over to år gammel.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Vikariat

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 4. juli

Om arbeidsgiver

Vårt Land er landets ledende dagsavis på den norske tros- og livssynsarenaen. Avisen når daglig 50.500 lesere på papir og 17.100 digitalt. I 2019 var driftsinntektene på 116,9 millioner kroner. Avisen ble stiftet i 1945 og eies av det skandinaviske mediekonsernet Mentor Medier. Konsernet har blant annet eierinteresser i Dagsavisen, Morgenbladet, den svenske dagsavisen Dagen, samt Klar Tale, Mediaconnect og det svenske forlaget Libris Media. Avisen holder til i Grubbegata 4-6 i Oslo sentrum. For mer informasjon, se vl.no.

Vår nyhetsavdeling består av sju journalister og en nyhetsleder. Vi jobber med et bredt spekter av stoffområder og skal være nyhetsledende og dagsordensettende på verdibaserte nyheter innen politikk, innenriks og utenriks.

Vi er på jakt etter en allroundjournalist med utpreget nyhetsteft. Du er fleksibel og trives med å ha flere prosjekter på gang samtidig. Du er også nysgjerrig på hvordan en sak kan nå bredt ut til eksisterende og nye lesere, og hvordan den digitale historiefortellingen kan videreutvikles. Stillingen inngår i en fast turnus med morgen-, kveld- og helgevakter.

Du får jobbe med svært kompetente og dedikerte kollegaer med meningsfull journalistikk som blir lest av landets viktigste beslutningstakere. Har du mangfoldskompetanse, er det en styrke.

I Vårt Land jobber det 55 medarbeidere fordelt på nyhet, religion, debatt/kommentar, kultur, publisering og marked/annonse. Du rapporterer til nyhetsredaktør Veslemøy Østrem. Vårt Land er en avis i konsernet Mentor Medier.

Kontaktinformasjon:

  • Veslemøy Østrem, nyhetsredaktør, tlf: 971 03 587
  • Eira Lie Jor, Fungerende klubbleder i Vårt Land, tlf: 958 45 592

CV og søknad sendes til anne.lise.okland@vl.no

Powered by Labrador CMS