NENT Groups nåværende lokaler i Oslo, som blant annet huser P4.
NENT Groups nåværende lokaler i Oslo, som blant annet huser P4. (Foto: Jan Magnus Weiberg-Aurdal)

NENT flytter til nye lokaler i Oslo: – Et stort bevis på hvor viktig Norge er for oss

Underholdningsgiganten flytter ut av Akersgata.

De nye kontorlokalene på Hasle i Oslo skal være skreddersydd for å kunne håndtere store, direktesendte sportssendinger og vil tilby mer plass for NENT Groups ansatte enn dagens kontorer i Akersgata, skriver selskapet i en melding til Medier24.

Etter planen skal kontorene være klare og flytteprosessen ferdig til høsten 2021.  

P4-sjef og Beat Office Operations Manager, Kenneth Andresen, gleder seg til å flytte inn i moderne lokaler. 

– Våre nye fasiliteter vil tilby best tenkelige forhold for kontorarbeid, sportsproduksjon og radioinfrastruktur som One NENT. Hasle er et spennende område i vekst som passer oss perfekt, og vi vil selvfølgelig gi mer informasjon etter hvert som vi nærmer oss overtakelsen, forteller Andresen. 

Konsernsjef i NENT Group, Anders Jensen, forteller at flytteplanene bekrefter ambisjonene selskapet har for det norske markedet. 

– Dette er et stort bevis på hvor viktig Norge er for oss, og er fantastiske nyheter for teamet vårt i Oslo. De kommende årene vil vi styrke innholdet vårt i Norge mer enn vi noensinne har gjort med vintersportsrettigheter og Premier League, sier Jensen.

Og legger til: 

– I tillegg til den tydelige satsingen på sport sikter vi mot å produsere enda flere norske dramaserier og ser fram til å jobbe enda tettere på det norske kreative miljøet. Våre større og mer moderne kontorer vil inspirere våre ansatte, tiltrekke de beste talentene og hjelpe oss å levere den best mulige opplevelsen for seerne, sier Jensen.  

 
 
 
 
Til toppen