Vegard Klubbenes Drogseth, administrerende direktør i NENT - Nordic Entertainment Group Norge.
Vegard Klubbenes Drogseth, administrerende direktør i NENT - Nordic Entertainment Group Norge. (Foto: Eira Lie Jor)

NENT-sjef Drogseth: – Forberedt på at mange vil mene noe om hvordan vi skal hente inntekter

VIDEO: Torsdag ble det kjent at NENT sikrer seg en drøss ski-rettigheter som lenge har sittet på Marienlyst. Se intervju med NENT-sjef Vegard Klubbenes Drogseth her.

– Det forplikter jo, og vi ønsker å gjøre en best mulig jobb. Vi hopper etter Wirkola når vi tar over etter jobben NRK ha gjort i mange år. Våre ambisjoner er høye, og vi ønsker å løfte det videre, sa NENT-sjef Vegard Klubbenes Drogseth i intervju med Medier24 torsdag morgen.

Han sier til Medier24 at de er klar for å levere sportssendinger for et kresent publikum, men at de er forberedt etter Sochi-OL i 2014, hvor de hadde rettighetene i Sverige.

– TV 2 og Discovery har også gjort gode jobber med vinteridrett de siste årene, så vi er forberedt. Vi har mye erfaring fra håndballmesterskap og Champions League.

På spørsmål om finansiering og betting-reklame svarte Drogseth følgende:

– Vi er forberdt på at mange vil mene mye om hvordan vi skal formidle og hente inntekter på disse investeringene. Det er betydelige investeringer, men hvordan vi skal formidle det – på hvilke plattformer og tv-kanaler – må vi komme tilbake til.

Til toppen