NYTT SELSKAP: Lise Onsager Rønneberg, Christina Parker, Maren Aas Nakken i SplayOne Norge.
NYTT SELSKAP: Lise Onsager Rønneberg, Christina Parker, Maren Aas Nakken i SplayOne Norge.

NENT slår sammen YouTube-nettverk og produksjonsbyrå: Splay og Nice One blir SplayOne

- Å samle disse talentfulle historiefortellerne i SplayOne gir selskapet en unik posisjon i det nordiske markedet, sier NENT-sjef Anders Jensen.

Mediedivisjonen til MTG ble nylig skilt ut til å bli Nordic Entertainment Group, og det nye selskapet gjør stadig endringer i selskapsstrukturen: 

I dag kommer nyhetene om at YouTube-nettverket Splay og produksjonsbyrået Nice One slås sammen til SplayOne

Førstnevnte er kjent som et av Nordens fremste videonettverk, med en rekke unge profiler i stallen - mens sistnevnte er et kreativt og digitalt produksjonsselskap. 

- Det nye selskapet SplayOne skal fokusere på å skape digitalt merkevareinnhold som hjelper annonsører å engasjere publikum på mange ulike plattformer, heter det i en melding fra NENT. 

Selskapet vil ha totalt 116 ansatte i Danmark, Finland, Norge og Sverige, og eies av Nordic Entertainment Group. SplayOne blir en del av NENT Studios, som omfatter 31 selskaper i 17 land.

Grunnlegger og nåværende administrerende direktør i Splay, Vigor Sörman, vil bli administrerende direktør i SplayOne. Christina Parker, nåværende norgessjef i Splay, vil lede SplayOnes virksomhet i Norge. Ledelsen i SplayOne Norge vil ellers bestå av blant annet Lise Onsager Rønneberg og Maren Aas Nakken.

- Hver dag hjelper Splay og Nice One bedrifter med å utvikle og forbedre sine merkevarer ved å skape engasjerende innhold for tusenvis av seere på en rekke plattformer. Å samle disse talentfulle historiefortellerne i SplayOne gir selskapet en unik posisjon i det nordiske markedet for innholdsmarkedsføring, sier Anders Jensen, administrerende direktør i NENT Group.

Til toppen